Recorduri pentru Daniel Martin la Nationalele de inot din Bacau.

960
Recorduri pentru Daniel Martin la Nationalele de inot din Bacau

Recorduri pentru Daniel Martin la inot. La actuala editie a Campionatelor Nationale de natatie, Daniel Cristian Martin a atras atentia tuturor! Aparitiile pe podium, cu recorduri confirma progresul reprezentantului Bacaului, in colaborarea cu antrenorul Iulian Matei. AIMX l-a contactat pe castigatorul Cupei pentru cele mai bune rezultate Open!

Recorduri pentru Daniel Martin la 100 fluture 53,97 si la 200 mixt 2,02,24!

„Am incheiat concursul obtinand cupa pt cele mai bune rezultate OPEN!”-Daniel Martin

Colaborarea dintre Martin si antrenorul Iulian Matei atinge un nou nivel de performanta la „Nationale”. Cand Daniel avea 4 ani, familia lui s-a mutat la Bacau. De atunci Daniel Cristian e de neoprit in bazin.  „Acasa” a inotat excelent la actuala editie a „Nationalelor” pentru titluri repurtate la „spate”.

„Am castigat  urmatoarele medalii de aur la 50m spate, 100 m spate, 200 m spate – medalii de aur la seniori si tineret.”

Recorduri pentru Daniel Martin dar si un moment nedorit la intrecerile de la „Nationale”.

„La 50m. fluture am ratat startul si am cazut in apa. Nu am reusit sa recuperez timp decat pentru o medalie de argint la tineret. La 100 m. fluture am castigat medalia de aur la seniori si tineret. Am facut record national obtinut in calificari si doborat in finala. La 200 m. fluture am castigat  medalia de aur la seniori si tineret. La100 m. liber am obtinut medalia de aur la seniori si tineret. La 200 m. liber am reusit sa iau medalia de aur la seniori si tineret, iar la 200 m. mixt am castigat medalia de aur la seniori si tineret cu un record national doborat in finala.”

Martin e in forma si anunta obiectivele!

„Tinta majora este Campionatul European, pentru care ma concentrez. Dupa „Nationale” plec in cantonament in Antalya. Voi fi in pregatire trei saptamani. Plec la Balcaniada si apoi urmeaza Campionatele Internationale la Bucuresti in mai.”

Daniel Martin are un an solicitant: Campionatul European in iulie, apoi in octombrie merge la Jocurile Olimpice de tineret in Argentina. In plan este baremul pentru Campionatul Mondial  in bazin scurt din decembrie, in China.

Autor: Ovidiu Pețenghea