Rezultat de Top pentru Alin Firfirica la Mondiale. Aflati atletii campioni!

231
Rezultat de Top pentru Alin Firfirica la Mondiale. Aflati atletii campioni!
Daniel Stahl

Rezultat de Top, Alin Firfirica este pe locul 4 in lume la aruncarea discului! Suedezul Daniel Stahl a castigat titlul mondial si a sarbatorit sarind peste gardurile amplasate pe pista de la Doha pentru finala de la 400 de metri. Au mai castigat titluri mondiale luni seara: Beatrice Chepkoech la 3000 metri obstacole, Muktar Edris la 5000 metri si Mariya Lasitskene in fata ucrainiencei  Yaroslava Mahuchikh la saritura la inaltime. 

Rezultat de Top la aruncarea discului pentru Alin Firfirica. Sportivul roman a fost aproape de medalia de bronz. Alin a aruncat discul la 66.46 metri.

Ocupantului locului 3, austriacul Lukas Weisshaidinger a aruncat discul la 66.82 metri. Vicecampion mondial la Doha, Federick Dacres a avut o aruncare de 66.94 metri. Singurul care a aruncat discul la peste 67 de metri a fost suedezul Daniel Stahl. Campionul mondial a aruncat 67.59!

Rezultate pentru Romania la Cupa Europei in Portugalia! Cel mai bun atlet a fost Alexandru Mihaita Novac
Alin Firfirica

Alin Firfirica a avut aruncari de peste 67 de metri  la Katowice. In Polonia, Alin a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Alin a castigat in septembrie Memorialul Kamila Skolimowska, in Polonia si si-a asigurat participarea la Jocurile Olimpice din 2020!

”Am concurat cu elita si m-am impus. Nu imi vine sa cred ce surpriza am reusit sa imi fac mie si familiei mele. In sfarsit simt ca durerile mele de cap s-au dus. Mi-am dorit atat de mult sa indeplinesc acest barem incat nu reuseam sa ma odihnesc bine noptile. Ma gandeam insistent la acest lucru pentru ca am muncit enorm. Cu fiecare luna care trecea nu aveam baremul „in brate”. Presiunea de pe umerii mei crestea. Insa acum, sunt intr-o forma foarte buna atat fizic cat si psihic. Doha, VIN!!”-Alin Firfirica pentru AIMX

Rezultat de Top pentru Alin Firfirica la Mondiale. Aflati atletii campioni!

La Doha surpriza serii a venit la 800 de metri. A castigat Halimah Nakaayi din Uganda.

La  inaltime s-a impus Lasitskene cu o saritura de 2.04 metri! Rusoaica a devenit prima tripla campioana mondiala la aceasta disciplina. 

A fost dubla pentru Etiopia la 5000 de metri. A castigat Muktar Edris in fata lui Selemon Barega. Timpul campionului mondial: 12:58.85 cel mai bun rezultat al sezonului!

La 400 metri garduri a castigat norvegianul Karsten Warholm.

La 3000 de metri obstacole s-a impus Beatrice Chepkoeh cu un nou record al competitiei in  8:57.84!

Pe AIMX puteti citi aici despre evolutia lui Narcis Mihaila la Doha