Rezultate la sarituri si aruncari la Internationalele de Atletism de la Cluj

522
Rezultate la sarituri si aruncari la Internationalele de Atletism de la Cluj

Rezultate la sarituri intr-un concurs care a marcat  revenirea  Florentinei Iusco Marincu (CS Cetate Deva, antrenor Nicolae Alexe). Florentina a castigat medalia de aur, cu o incercare care a masurat 6,62 m. Pe podium au urcat si Angela Morosanu (CSM Bucuresti, antrenor Linte Marius – 6,49 m) si Alina Rotaru (CSM Bucuresti, antrenor Mihai Corucle – 6,48 m).

Mihai Donisan a fost cel mai bun roman la inaltime. Turcul Acet Aperen a sarit insa cel mai mult 2,30 m. Mihai Donisan (CS Dinamo, antrenor Sorin Matei), respectiv, Mihai Anastasiu (CS Rapid, antrenor Doru Oprea), ambii cu 2,15 m, au completat podiumul.

Rezultate la sarituri in urma carora s-au dat cele trei mari premii conform tabelei internationale de punctaj

Premiile au revenit turcului Acet Aperen ( 1179 puncte – 600 de euro), Andreei Panturoiu (triplusalt; 14,36 m, 1154 pct – 400 de euro) si lui Alin Firfirica (disc; 64,40 m, 1141 pct – 200 de euro).

Razvan Cristian Grecu a fost cel mai bun roman la triplusalt, dar a incheiat dupa armeanul Aghasyan (16.57). Grecu a sarit 16.10. Pe 3 a incheiat Florin Alexandru Visan cu 15.92.

Andrei Razvan Deliu a castigat la saritura cu prajina. Sportivul de la SCM Deva a sarit 4.80. Valentin Stanciu a fost pe doi cu 4.40, iar pe trei a incheiat Dacian Costea cu 4.10m.

Rezultate la sarituri si la aruncari obtinute duminica la Cluj.

Ioana Diana Tiganasu a castigat la aruncarea discului in fata Andreei Lungu. Pe trei a incheiat Dana Ioana Voicu.

Lenuta Burueana (CS Ceahlaul Piatra  Neamț-CSA Steaua, antrenor Dan Cojocaru) s-a impus la greutate (14,74 m). Lenuta a fost urmata de Ioana Diana Tiganasu si de Florina Necsoiu.

Florina Necsoiu (CSM Brasov, antrenoare Ligia Cuciurovschi) s-a impus la sulita (53,82 m). Pe podium au urcat pe 2 Ioana Valentina Plavan si pe 3 Nicoleta Madalina Anghelescu.

La aruncarea ciocanului s-a impus Marghiev din Republica Moldova. Andrei Mihaita Micu a fost pe doi, iar Florin Asmarandei pe 3.

Rezultate aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea