Rezultatele de duminica la Campionatul National de Atletism in Sala-Juniori 3

142
Rezultatele de duminica la Campionatul National de Atletism in Sala-Juniori 3

Rezultatele de duminica la Campionatul National de Atletism in Sala-Juniori 3! Denisa Narcisa Lupescu a castigat si la saritura in lungime dupa titlul adjudecat la triplu salt. La 800 de metri campioni au fost Aurelia Florescu, respectiv Robert Vatafu. Mario Alexandru Dobrescu a castigat la 60 de metri si apoi la lugime. Cristina Rut Vasile a avut doua clasari pe podium. La 1500 metri a fost pe 3, iar la 3000 de metri a castigat!

Rezultatele de duminica la Campionatul National de Atletism in Sala-Juniori 3!

Rezultatele de duminica la Campionatul National de Atletism in Sala-Juniori 3
Denisa Lupescu

La lungime Lupescu s-a impus pentru Rapid (5.41 metri). Podiumul a fost completat de Miriam Pascu si de Ioana Adnana Vrinceanu. La triplu salt sambata  a castigat Denisa Narcisa Lupescu (11.84 metri). Sportiva de la Rapid a fost urmata de Ioana Vrinceanu si de Marta Maris. La masculin a castigat Andrei Paraschiv de la Dinamo.

La 800 de metri Vatafu si-a trecut al doilea titlu national dupa reusita de sambata la 400 de metri. La 400 de metri a castigat Vatafu, el a fost in fata lui Alberto Dragomir. Pe trei a fost Denis Totoi! Aurelia Florescu s-a impus la 800 de metri in fata Claudiei Ionela Costiuc. Pe trei a fost Mihaela Maria Blaga.

Iarina Ungureanu a castigat titlul la 60 de metri garduri. Podiumul a fost completat de Cristina Coman si de Ioana Ivanovici. La masculin campion este Lucian Iulian Simpetru care s-a intrecut pentru victorie cu al sau coleg de la LPS Braila, Darius Techiu. Sambata la 60 de metri Mario Alexandru Dobrescu s-a impus in fata lui Robert Marcel Gavril. Darius Techiu a fost pe 3. Mario Alexandru Dobrescu a castigat si la lungime

La 3000 de metri Cristina Rut Vasile a castigat in fata Cristinei Balaur, campioana sambata la 1500 de metri. La masculin a castigat Dumitru Florin Gut in fata lui Mihaita Rusu. Podiumul a fost completat de Albert Munteanu.

La inaltime s-a impus Teodora Elena Iancu( 1.58 metri.) Iar stafetele campioane au fost la 4×400 de metri de la CSS Ploiesti si CSS Barlad. La fete Denisa Pavel, Mihaela Gherman, Laura Manolescu si Cristiana  Rossana Ristulescu au adus titlu la Ploiesti. La masculin Barladul a castigat prin Denis Totoi, Andrei Anton, Laurentiu Vrabie si Alexandru Mihai Goga.

Rezultatele dupa cele doua zile de concurs sunt pe site-ul FRA!

Autor: Ovidiu Pețenghea