Robert Glinta confirma ! Rezultatele de la Internationalele de Inot

899
Robert Glinta confirma ! Rezultatele de la Internationalele de Inot

Robert Glinta confirma forma excelenta.  Rezultatul excelent de la Internationalele Romaniei, 53,32 a venit in proba de 100 de metri spate. Robert a castigat medalia de aur si a facut record national. Timpul sau s-a imbunatatit fata de performanta din 2016 de la Jocurile Olimpice de la Rio! Robert s-a mai impus si la 50 de metri spate.

Robert Glinta confirma dupa trei zile la Campionatele Internationale de Inot ale Romaniei.

Bazinul ”Tolea Grintescu – Dinamo” din Bucuresti a fost gazda unor intreceri in care Robert Glinta si-a aratat calitatile. La proba de 100 metri spate masculin Robert  a  terminat in 53:32, un nou record national. Glinta a fost urmat  de Daniel Martin, care a doborat recordul national de specialitate la juniori, cu timpul de 53:74.

Robert Glinta confirma pentru AIMX progresul.

„La Campionatele Internationale am reusit sa castig 3 medalii dintre care 2 de aur in probele de 50m si 100m spate. Am castigat o medalie de argint in proba de 100m liber. Cel mai multumit am fost de departe de proba de 100m spate. Am reusit sa inot cel mai bun timp din cariera. Am realizat un nou record national de seniori si am obtinut cel mai mare punctaj din concurs. Ce este atat de multumitor la acest concurs de obiectiv intermediar pe care il numesc reusit, este faptul ca am inotat departe de forma mea cea mai buna dar am realizat timpi foarte solizi. ”Slefuirea” pentru concurs va fi abia peste 2 luni la Campionatele Europene din Glasgow.”

Robert Glinta este perfectionist!

„Frustrarea de la aceste campionate a aparut la proba de 100m liber unde din pacate nu am reusit sa imi ating potentialul. Am avut probleme dupa start mi-a intrat apa in ochelari si am inotat toata cursa la noroc si cu ochii inchisi. Sunt foarte increzator in momentul de fata pentru ca pregatirea decurge excelent. Vin cu foarte mult antrenament din America unde m-am specializat si definit mai bine pe procedeu. Starea de spirit este mai buna ca niciodata. Nu imi lipseste nimic pentru a ridica inotul romanesc la un nivelul mai sus! Sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor si obiectivelor pe care mi le-am setat. Cel putin o medalie la Campionatele Europene din luna august este la orizont.”

Credit Foto : Dinamo

AUTOR: Ovidiu Pețenghea