Robert Grumeza e campion la biatlon role. Rezultatele weekendului

37
Robert Grumeza e campion la biatlon role. Rezultatele weekendului

Robert Grumeza e multumit dupa titlurile castigate la biatlon. Reprezentantul Clubul Sportiv Scolar Dinamo Rasnov a vorbit dupa evolutia la Cheile Gradistei. Robert s-a impus la Juniori 2. Catalin Buta s-a impus la Juniori 1. George Razvan Buta a castigat la seniori la urmarire.

Robert Grumeza e pe primul loc dupa intrecerea cu Folea si Kovacs.

Robert Grumeza e campion la biatlon role. Rezultatele weekendului

”A fost o cursa mult asteptata! Prima cursa dupa o perioada destul de lunga din cauza virusului. Pregatirea a decurs conform planului. Campionatul National a fost o prima verificare a pregatirii. In prima zi din pacate am reusit sa obtin doar locul 2 din cauza tragerii din pozitia picioare. In urmatoarele doua zile am reusit sa castig detasat doua titluri de campion national. Atmosfera a fost una minunata. Mi-a fost dor de sentimentul competitiei si de emotiile acesteia!”-Robert Grumeza

Castigatori la Campionatele Nationale de Biatlon Role: George Razvan Buta se impune pe distanta de 12,5 kilometri si Anastasia Tolmacheva la feminin.

Anastasia Tolmacheva a fost urmata de Elena Chirkova la intrecerea de la Cheile Gradistei. Pe locul trei s-a clasat Ana Larisa Cotrus. Maria Luisa Rasina a fost pe 4. Eniko Martin pe 5, iar Gabriela Malina Tiple a avut al 6-lea rezultat.

La Junioare 2 a castigat Vivien Bernadett Andras in fata colegei de club de la CSA, Szilvia Vancsa. A treia a fost Adelina Rimbeu.

George Razvan Buta a castigat in fata lui Denis Serban. Succes pentru Dinamo in fata sportivilor de la CSA. Al treilea a fost Cornel Puchianu.

Castigatori la Campionatele Nationale de Biatlon Role.Intreceri la Cheile Gradistei

George Marian Coltea a castigat la juniori 1. A fost un top 3 al dinamovistilor. Dupa Coltea s-au plasat Florin Catalin Buta si Adelin Miodrag Duicu.

La juniori 2 Gabriel Marian Folea l-a intrecut pe Robert Grumeza. Pe trei a fost tot un reprezentant SDR, Nicolae Dan Garbacea.

Pe distanta de 10 kilometri Anastasia Tolmacheva a fost urmata de Elena Chirkova si de Eniko Marton.

Pe AIMX aflati aici atletii campionii la sub 20 de ani!

Autor: Ovidiu Pețenghea