Robert Hajnal:”Scoala Alergarii” m-ar fi urcat pe podium la UTMB cu 3 ani mai devreme

535

   Robert Hajnal porneste in turneu prin tara cu „Scoala Alergarii”. Este un workshop in care isi prezinta strategia care l-a facut sa obtina locul 2 la celebra competitie de alergare montana, UTMB. Hajnal vorbeste si despre drumul parcurs de la alergatorul superficial de acum 6 ani la unul dintre cei mai bine pregatiti alergatori din Romania la momentul de fata.Turneul se va desfasura in perioada noiembrie 2018 – februarie 2019. Are loc in 10 orase din tara.

Robert Hajnal are prima aparitie cu „Scoala Alergarii”, in acest turneu, la Bucuresti. Ultramaratonistul vine in capitala pe 10 noiembrie

Alergatorul de 29 de ani a reusit in aceasta toamna cea mai importanta performanta din cariera. A terminat pe locul 2 cursa de 170 de kilometri din cadrul UTMB. A ajuns la finish in 21 de ore, 31 de minute si 37 de secunde. Spune ca daca ar fi detinut informatiile de acum la inceputul carierei podiumul ar fi venit mult mai repede.
Robert Hajnal Scoala Alergari   „Am constatat ca exista o prapastie de informatii si obiceiuri intre alergatorii de top, care fac asta de ceva timp, si cei aflati la inceput de drum. Sau fata de cei care simt ca se plafonează. In Romania, alergatorii au nevoie de informatii de calitate. Asta pentru a evolua si pentru a-si indeplini obiectivele personale. Dacă cineva mi-ar fi dat informațiile din workshop-ul „Scoala Alergarii” la inceputul meu de drum, cred ca veneam pe locul 2 la UTMB acum 3 ani”, a declarat Robert Hajnal.

Workshopurile Scoala Alergarii sunt dedicate alergatorilor amatori care vor sa isi imbunatateasca performanțele sportive la cursele pe distanțe scurte, medii sau lungi. Dureaza 3 ore. La fiecare workshop sunt disponibile maxim 50 de locuri, iar 5 sunt rezervate celor care aleg biletele VIP.
Turneul se desfasoara in 10 orase din Romania. Debuteaza sambata 10 noiembrie la București.
Workshopurile au loc sambata sau duminica, in intervalul orar 10.00-13.00, la urmatoarele date: București (10 nov),
Brasov (17 nov), Cluj-Napoca (24 nov), Timisoara (8 dec), Oradea (9 dec), Craiova (12 ian), Sibiu (13 ian),
Targu-Mures (26 ian), Constanța (9 feb), Iasi (23 feb).

Pentru mai multe detalii poti intra aici.