Romania are medalii la haltere la Mondialele din Las Vegas! Rezultate la Juniori

317
Romania are medalii la haltere la Mondialele din Las Vegas! Rezultate la Juniori

Romania are medalii la haltere multumita evolutiei lui Florin Cosmin Krupla la Campionatele Mondiale de Juniori II! Krupla a devenit vicecampion mondial, la total, in Las Vegas. Krupla a concurat in SUA, in limitele categoriei olimpice 49 kilograme.

Romania are medalii la haltere la Mondialele din SUA dupa o prestatie foarte buna a lui Florin Cosmin Krupla. La stilul aruncat a castigat medalia de argint. La stilul smuls Krupla a castigat  medalia de bronz!

Krupla s-a intrecut pentru medalia de aur la total cu vietnamezul Do Tu Tung. Asiaticul a avut 220 de kilograme la total. Tung a castigat si la Smuls si la Aruncat cu 95 respectiv 125 de kilograme a dominat concursul. AIMX va prezinta rezultatele lui Florin Cosmin Krupla

TOTAL 180 Kg 🥈
SMULS 79 Kg 🥉
ARUNCAT 101 Kg 🥈

M-am simțit foarte bine. Foarte mult m-am antrenat. Am muncit din greu si sunt multumit de rezultat-FLORIN COSMIN KRUPLA

Cosmin este legitimat la CSM Arad. Triplul medaliat de la Mondiale este component al Centrului National Olimpic de Pregatire a Juniorilor de la Bistrita. Krupla ii are antrenori pe Ovidiu Fatu si pe Adrian Chivu. Halterofilul aradean a fost descoperit si initiat de Adrian Jigau, fostul campion si actualul antrenor coordonator al sectiei de haltere a Clubului Sportiv Municipal Arad.

La feminin intra in concurs pentru Romania, Mihaela Valentina Cambei (cat. 49 kg), Andreea Cotruta (cat. 55 kg) si Mihaela Ilie (cat. 64 kg). Alaturi de aradeanul Cosmin Krupla (49 kg) este si Robert George Florea (67 kg).

Romania are medalii la haltere la Mondialele din Las Vegas! Rezultate la JunioriKrupla este triplu medaliat european de cadeti in 2018. Anul trecut sportivul antrenat de Adrian Jigau si Pavel Sebesan a castigat  aur la aruncat si bronz la smuls si total, la 50 de killograme si in cadrul categoriei U17.

Ceremonia de premiere a fost oficiata de presedintele Federaţiei Romane de Haltere, Nicu Vlad. Cel mai bun halterofil al Rmaniei este si vicepresedinte al Federatiei Internationale de Haltere!

Sursa Federatia Romana de Haltere

Autor: Ovidiu Pețenghea