Romania invinge Germania si e campioana Europeana la Sabie!

400
Romania invinge Germania si e campioana Europeana la Sabie!

Romania invinge Germania cu 45 la 44! Razvan Ursachi, George Dragomir, Codrin Cozmuleanu și rezerva Matei Cîdu au fost selectionati. Tricolorii au trecut cu 45-44 si de Italia in semifinalele. In prima zi au venit si primele medalii pentru delegatia tricolora la Europenele U23 de la Plovdiv. Alexandra Predescu si George Dragomir au castigat in Bulgaria! Alexandra a cucerit medalia de argint la spada, dupa o finala in care a pierdut in fata italiencei Roberta Marzani. La sabie, George Dragomir a pierdut semifinala cu italianul Leonard Dreossi si a luat medalia de bronz.

Romania invinge Germania cu 45 la 44! AIMX a urmarit asalt cu asalt finala Europeanului U23 din Bulgaria!

Romania invinge Germania si e campioana Europeana la Sabie!George Dragomir a deschis seria meciurilor cu duelul contra germanului Kempf. S-a incheiat 5 la 4 pentru adversarul lui George. A intrat Cozmuleanu , dar Bonah s-a detasat pentru Germania la 9-4. Meciul lor s-a incheiat cu 10 la 5 pentru german. Ursachi a preluat stafeta. Adversarul sau a pastrat Germania in avantaj. Kindler a avut 14 la 10. La al doilea meci Kempf a intrat pe plansa contra lui Cozmuleanu. Reprezentantul Romaniei a reusit sa restabileasca egalitatea a fost 17 la 17. Kempf a incheiat insa duelul lor cu avantaj 20 la 17.

Kindler si Dragomir au urmat pe plansa. Germanul si-a pastrat echipa in avantaj scor 25 la 21. Ursachi a tras senzational si a restabilit egalitatea 29 la 29 in duelul cu Bonah. Cozmuleanu a revenit pe plansa si a dus Romania in avantaj. A fost 35 la 34 in fata lui Kindler. Ursachi a dat totul, tusa dupa tusa in asalt continuu si a acuzat si o accidentare .

Romania invinge Germania si e campioana Europeana la Sabie!Desi a cerut tratament la piciorul drept, Ursachi a dus Romania in avantaj confortabil 40 la 34. Dragomir a intrat la ultimul duel in fata lui Bonah. Grmanul a reusit sa restabileasca egalitatea, 44 la 44. A urmat o serie de „simultane” dar in final Romania a castigat cu 45 la 44!

Pe AIMX.RO puteti citi aici despre medaliile cucerite de Alexandra Predescu si de George Dragomir la Europenele U23 de la Plovdiv!

Autor: Ovidiu Pețenghea