Romanii concureaza in Absa Cape Epic. 8 zile de mountain-biking in Africa de Sud!

729

Romanii concureaza in Absa Cape Epic, cel mai tare concurs de mountain bike din lume. Romania propune anual sportivi competitivi, iar  Aimx a luat primele impresii din delegatia tricolora in Africa de Sud.

Romanii concureaza in Absa Cape Epic in echipa Dinamo-BikeXpert Racing 1: Catalin Sprinceana si Hans Comijn, concurent belgian care locuieste in Bucuresti.

In concurs e inscrisa si echipa mixta Dinamo-BikeXpert Racing 2: Karina Bonta si Razvan Juganaru.

„Mai participa si fostul nostru coleg Vlad Dascalu care locuieste in Spania alaturi de un coleg de la echipa sa Brujula Bike. Deci suntem 5! Noi mai suntem insotiti de Maria Dumitrache in calitate de ajutor, maseur si sustinator.” -Catalin Sprinceana

Catalin a prezentat pentru AIMX.RO materialul de concurs.

„Biciclete CUBE AMS C:68, doua echipate cu transmisie SRAM Eagle 1×12 si alte doua cu Shimano XTR 2×11. Toti am ales anvelopele Continental X King pe fata si Race King pe spate si seile Fabric Scope Carbon. Toate activitatile le vom inregistra cu ciclocomputerele Garmin 820 si 520. Greutatea bicicletelor va fi cuprinsa intre 10.2kg (a mea si a Karinei) si 10.8 kg (a lui Hans si Jughy).”

Romanii concureaza in Absa Cape Epic – cu obiectiv stabilit!

„Sa terminam cu bine cursa! Vrem sa ne bucuram de ea si sa venim acasa cu idei de organizare si cu conexiuni pe care speram sa le fructificam pentru ciclismul romanesc.”

Absa Cape Epic ramane un obiectiv si pentru Tudor Oprea participant anul trecut in cel mai tare concurs de mountain bike.

„Deocamdata incerc sa ma refac dupa o fractura de clavicula suferita in urma cu 3 saptamani la o competitie din Cipru. Mi-ar placea sa mai particip si sper sa mai ajung la Cape Epic. „-Tudor Oprea

Tudor Oprea si Lucian Logigan de la Scott Geiger au incheiat anul trecut pe locul 35 in clasamentul general. 503 echipe au reusit sa ajunga la linia de finish. Va reamintim timpul scos de romani si cine a castigat in 2017, aici.

Romanii concureaza in Absa Cape Epic incepand de duminica. Sunt peste 800 de km.in 8 zile!

Autor: Ovidiu Pețenghea