Rusu castiga intrecerea de 6000 de metri la InSport Grand Prix

300
Rusu castiga intrecerea de 5000 de metri la InSport Grand Prix
Rusu castiga intrecerea organizata de Asociatia Judeteana de Atletism Brasov in fostul Parc Tractorul. Rusu Andrei Dorin s-a impus la 6000 de metri la a doua editie InSport Grand Prix. Concursul national de cros si probele de stafete caritabile au fost organizate de AJA Brasov impreuna cu Federatia Romana de Atletism.

Rusu castiga intrecerea de la 6000 de metri la Tineret si termina pe doi la 8000 de metri Seniori.

Doi sportivii legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei au urcat pe podium! Rusu Andrei Dorin Andrei a concurat in doua curse la categoria Tineret in proba de 6000 metri a cucerit medalia de aur. La Seniori, Rusu a alergat in proba de 8000 metri si a terminat pe doi. Catalin Sebastian Liscan, un alt sportiv legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei a castigat medalia de aur in proba de 3000 metri categoria juniori 1.
Antrenorul Cristian Prasneac a declarat pentru AIMX ca este incintat de evolutia sportivilor sai.
„Dupa pauza pe care a avut-o Andrei in vara am inceput perioada de acumulari si suntem in progres. Din aceasta saptamana facem si intensitate pentru Campionatul National de Cros programat pe 20 octombrie. Avem obiectiv Campionatul Balcanic pe 4 Noiembrie si obiectivul final sper ca Andrei sa intre in Top 6 la Campionatul European de Cros din Olanda pe 11 Decembrie.” -antrenor Cristian Prasneac 
Tandemul Rusu-Prasneac are obiective nationale si internationale pe 20 Octombrie e Campionatul National de cros de la Botosani. Pe 4 Noiembrie cei doi urmaresc sa se califice la Campionatul Balcanic. Pe 11 Decembrie pregatesc intrecerea de calificare la Campionatul European de Cros.
Catalin Sebastian Liscan, un alt sportiv legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei este antrenat de Prasneac. Liscan a castigat medalia de aur in proba de 3000 metri categoria juniori 1 la a doua editieInSport Grand Prix.
„Catalin Sebastian Liscan a venit de la 1 iulie de la Botosani si este in crestere impreuna cu Andrei si cu Atanasoaie Catalin care a venit de la Resita. Sper ca in sezonul de sala si Atanasoaie sa-si faca baremul la Campionatul European.”-antrenor Cristian Prasneac 
Autor: Ovidiu Pețenghea