Sanse la medalii la Jocurile Olimpice de la echipa feminina de tenis de masa

147
Sanse la medalii la Jocurile Olimpice de la echipa feminina de tenis de masa

Sanse la medalii pentru Romania din partea fetelor antrenate de Viorel Filimon dupa evolutia in turneul preolimpic. Echipa Romaniei s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Tricolorele au invins India cu 3-2. In meciul decisiv a jucat Daniela Dodean.

Sanse la medalii pentru Romania la Tokyo! Campioana europeana „en-titre”, echipa antrenata de Viorel Filimon a avut nevoie de doua victorii la turneul preolimpic de la Gondomar. In Portugalia, Romania a castigat in fata Italiei, cu 3-0. A urmat meciul contra jucatoarelor din India, care au castigat cu 3-2 in fata Suediei.

”India a luptat incredibil. Sunt foarte fericita ca am reusit sa raman calma,concentrata si am reusit sa castig meciul decisiv pentru calificarea la J.O Tokyo2020!”-Daniela Dodean

Sanse la medalii la Jocurile Olimpice de la echipa feminina de tenis de masaDaniela Dodean va juca pentru a patra oara la rand la cea mai importanta competitie sportiva!Daniela a fost in echipa Romaniei la editiile de la Beijing 2008, Londra 2012 si Rio de Janeiro 2016!

Daniela Dodean Monteiro si Elizabeta Samara  au jucat la dublu contra tandemului Sutirtha Mukherjee/Ayhika Mukherjee. A fost 3-2 pentru Romania! Scorul pe seturi:10-12, 12-10, 7-11, 11-5, 11-6!
Bernadette Szocs a pierdut meciul cu Manika Batra. A fost 1-3. Scor pe seturi: 11-7, 10-12, 9-11, 7-11.
Elizabeta Samara a castigat meciul cu Ayhika Mukherjee, Scorul a fost 3-1! Pe seturi: 12-10, 5-11, 11-2, 11-7.
Bernadette Szocs a pierdut cu Sutirtha Mukherjee. Scor 2-3. Pe seturi: 11-8, 7-11, 9-11, 11-3, 4-11.
Daniela Dodean Monteiro a castigat meciul decisiv cu 3 la 1. Daniela a invins-o pe Manika Batra dupa 11-8, 11-4, 3-11, 11-2.

Sanse la medalii la Jocurile Olimpice de la echipa feminina de tenis de masaEchipa castigatoare este formata din:  Eliza Samara, Daniela Dodean, Szocs Bernadette Cynthia, Irina Ciobanu. Antrenor este Viorel Filimon.

La masculin, Romania a fost invinsa in semifinale de Slovacia, scor 3-2.

Tricolorele sunt implicate si in meciurile din Liga Campionilor. Szocs, Dodean si Diaconu au incheiat cu victorii mansa tur din sferturile de finala in Liga Campionilor. Metz le are in lot pe Daniela Dodean si pe Adina Diaconu. Campioana, echipa poloneza Enea Siarka Tarnobrzeg, o are in lot pe Eliza Samara. Si Bernadette Szocs joaca in sferturi pentru Berlin Eastside.

Pe AIMX puteti citi aici despre recordul mondial stabilit la semimaraton de tandemul, tata-fiu!

Surse foto: Irina Ciobanu, ITTF si Federatia Romana de tenis de masa

Autor Ovidiu Pețenghea