Sarbatori pe doua roti si in alergare pentru Ciprian Balanescu

332

 

    ” Ma antrenez la modul cel mai serios”

    Germania, Kalkar, un orăşel cu 13 mii de locuitori. Localitatea aflată în landul Renania de NORD-Westfalia este una liniştită. Este situată pe malul Rinului la o aruncătură de băţ de graniţa cu Olanda. De la sfârşitul lunii noiembrie locuitorii au parte de o prezenţă surpriză. Cel mai valoros triatlonist român şi-a stabilit aici cartierul general pentru un prim cantonament de pregătire în vederea sezonului 2017.” Este cel mai dureros moment al anului. Cred că este perioada cea mai grea pentru orice sportiv. Aceasta este partea nevăzută. Competiţia este lucrul cel mai frumos, dar aici este  munca, efortul care iţi clădeşte laurii pe care îi primeşti la final”,  a spus pentru aimx.ro Cirprian înainte de a pleca spre un nou antrenament :”Mă antrenez la modul cel mai serios cu putinţă. Am şi antrenamente de intensitate şi de volum. Mă axez pe alergare şi pe bicicletă, iar din când în când mă duc şi la bazin.”

     Pentru a-şi îndeplini obiectivele din sezonul următor Ciprian Bălănescu nu va face pauză de la antrenamente nici măcar de sărbători. Crăciunul şi Revelionul îl vor „prinde” pe sportiv ori în alergare ori în şaua bicicletei.„Te consumă foarte mult această perioadă pentru că duatlonul nu înseamnă doar anduranţă. Totul se parcurge într-o viteză foarte mare, iar şedinţele de pregătire sunt în consecinţă”.

 

       VIDEO EXCLUSIV : ANTRENAMENT DE ALERGAE SI BICICLETA ( KALKAR, GERMANIA)

Prima super-competiţie din 2017 pentru Ciprian Bălănescu va fi la sfârşitul lunii aprilie în localitatea Soria, Spania. Acolo se ţine Europeanul de  Duatlon unde Ciprian are ca obiectiv o prezenţă pe podium.