Schiorii clubului Nan fac sport de performanta! Benga urca pe podium in Bulgaria

146
Schiorii clubului Nan fac sport de performanta! Benga urca pe podium in Bulgaria

Schiorii clubului Nan sunt hotarati in 2020 sa-si imbunatateasca evolutiile. Pe plan intern au fost Cupa Dinamo si Cupa Teleferic. In Bulgaria s-a remarcat Iulia Benga. Sportiva legitimata la CS Nan a concurat la Pamporovo si Borovetz!

Schiorii clubului Nan fac sport de performanta! 4 concursuri a avut Iulia Benga in Bulgaria.

”Nu au fost curse grele. Mai greu mi-a fost ca am plecat fara copii 4 zile. Acum ma pregatesc pentru concursurile din Poiana Brasov si de Campionatele Nationale. Apoi ma hotarasc daca merg si la Bansko.”-Iulia Benga

Schiorii clubului Nan fac sport de performanta! Benga urca pe podium in Bulgaria

Iulia a avut doua clasari pe podium. La Slalom Urias nu a reusit sa termine. La slalom a terminat pe locul 3 in Pamporovo. La Borovets a avut 2 concursuri in aceeasi zi. In primul a iesit pe locul 3 si pe al doilea nu l-a terminat.

”Este un model pentru schiul romanesc! Ar trebui sustinuta! Eu la club o sustin cu tot ce e nevoie. Merge foarte bine. Este cel mai de valoare sportiv al Romaniei la schi si un exemplu pentru tanara generatie. Cu 3 copii reuseste sa se antreneze, sa mearga la concursuri si sa aiba rezultate remarcabile.”-Nan Ioan Gabriel

Sunt rezultate din ce in ce mai bune si din noua generatie pe care o creste fostul campion national! La Cupa Dinamo sportivii clubului Nan au obtinut un loc 1 si un loc 2 prin Bob Isabela si un loc 3 prin Sandulean Rares. La cupa Teleferic au obtinut un loc 1 si un loc 2 prin Bob Isabel. Cei mici, sub 12 ani au castigat locul 2 la Cupa prox prin Paszka Mikolt si locul 3 prin Geo Porancea.

In program figureaza si Cupa Corona in Poiana Brasov si Concursul international de copii tot in Poiana Brasov, Chidren Trophy.

Pe AIMX puteti citi aici si despre ruta dedicata lui Zsolt Török!

Autor Ovidiu Pețenghea