Schiorul pasionat de motociclism! Otto e campion la biatlon si schi fond.

132
Schiorul pasionat de motociclism! Otto e campion la biatlon si schi fond.

Schiorul pasionat de motociclism, Otto Schultz a inceput in forta 2020! Au fost doua zile de intreceri intense la Predeal. Rezultatele: Locul l si Campion National – Schultz Otto. Locul II si Vicecampion National- Gherghel Stefan, categoria juniori mici! Rezultate in prima zi de concurs la Campionatul National de schi fond Predeal Valea Rasnoavei! In a doua zi de intreceri, Otto si Stefan, colegi la CSS Baia Sprie au terminat pe aceleasi pozitii.

Schiorul pasionat de motociclism a castigat proba de 3 kilometri clasic la Campionatul National de schi fond de la Predeal, Valea Rasnoavei. Otto Artur Schultz a terminat dupa 9:39:30.4 si a castigat titlul la juniori.

”Sora mea a practicat acest sport, apoi am inceput si eu. In urma cu 6 ani domnul antrenor Pop Eftimie a inceput sa ma antreneze. Urmatorul concurs este la Harghita-Bai,este un concurs de schi fond si biatlon. Cel mai mult imi place biatlonul.”-Otto Schultz

Schiorul pasionat de motociclism! Otto e campion la biatlon si schi fond.

Otto a inceput sa schieze de la 3 ani. Dupa schi alpin a trecut de la 6 ani la schi fond biatlon la incurajarile tatalui. Csaba Schultz este membru al CSS BAIA SPRIE si insoteste sportivii. A practicat orientare sportiva.

”De la 7 ani în fiecare an a castigat Campionatele de schi fond și biatlon. De anul trecut s-a apucat si de motociclism offroad.”Csaba Schultz

Sportivi ai Clubului Baia Sprie participa si la FIS Children Trophy 2020!

Este o competitie international, iar la FIS Children Trophy 2020 de la C.S.S. Baia Sprie participa la schi alpin: Nagy Remetean Jennifer -U14, Toma Răzvan -U14, Horga Alexandru -U16. Antrenorul Lotului Național este Selejan Sebastian.
FIS Children Trophy 2020 este la Poiana Brașov, in perioada 10-14 februarie, sub patronajul Federației Internaționale de Schi alpin FIS.
Sute de schiori din zeci de tari se vor intrece la Slalom si Slalom Urias.

Pe AIMX puteti citi aici si despre romanii care au devenit campioni mondiali la Bob!

Autor: Ovidiu Pețenghea