Seria medaliilor continua pentru Dinamo in Austria, la un Vertical international de top!

427
Dinamovistii de la Skimo Team iau medalii in Austria. Coltea si Surdu se impun!

Seria medaliilor continua pentru echipa antrenata de sportivul Rares Manea! Dinamo cucereste Austria la schi alpinism! Verticalul de la Bischofshofen i-a gasit pe componentii Dinamo Skimo Team in mare forma.

Seria medaliilor de aur a continuat dupa reusita de vineri la sprint cu doua victorii la juniori si cadeti la Vertical.

George Coltea a castigat la juniori!

„A fost o proba grea dar interesanta.M-am simtit bine pe tot parcursul traseului. Am concurat dupa sprint, care este una din probele mele preferate, foarte tehnica de altfel. Pentru proba de individual, duminica sper la un rezultat foarte bun. Concurenta este foarte mare! Multi sportivi vor fi la linia de start la un concurs tehnic. Imi place mult” – George Rares Coltea

Dragos Blaj a fost pe doi la Verticalul juniorilor.

George Jinga a castigat la cadeti in fata lui Constantin Surdu, iar pe trei a incheiat Petrut Cotinghiu.

„Este proba mea favorita. M-am simtit foarte bine in competitia din Austria. Sper la un rezultat bun si la individual. Ma gandesc si la urmatoarele competitii din acest an. Sunt increzator in potentialul meu.” -George Jinga

Seria medaliilor a inceput vineri pentru dinamovisti.

George Coltea s-a impus la juniori, categorie la care Dragos Blaj a fost pe 3. Constantin Surdu a terminat pe doi la cadeti, categorie unde George Jinga a finalizat pe 4.

In concurs a fost si antrenorul echipei Dinamo Skimo Team.Rares Manea a terminat pe 11.

„Proba de vertical este mai dura de cat sprintul. Pentru mine stiam ca este o noua zi si o alta provocare. Am obtinut locul 11 la seniori. E un rezultat satisfacator. Sunt in forma si sper duminica la o cursa buna la individual.”

Dinamo Skimo Team evolueaza la un nivel international de top in schi alpinism. Initiatorul proiectului, Rares Manea isi verifica lotul pentru Campionatele Europene. Insasi aceasta competitie Hochkönig Erztrophy 2018 aduce la start pe cei mai buni concurenti din Austria si Germania fiindca se stabilesc campionii nationali din cele doua tari.