Soare alearga in weekend in Italia. Nicolae pregateste Nationalele de Cros

337
Soare alearga in weekend in Italia. Nicolae pregateste Nationalele de Cros

Soare alearga in weekend in Italia, la Verona o cursa de 10 km. La Glasgow, la Semimaraton a fost un start pentru sezonul care urmeaza.

” A fost o alergare, am tras cat am putut. Nu sunt multumit dar e ok din punct de vedere al antrenamentului. Apoi am urcat in Piatra Arsa. Ma pregatesc ca sa castig. Vreau o medalie si cu echipa din Bacau. Am inceput la altitudine cu 8, 10 km maxim pe sesiune.” -Nicolae Soare

Soare alearga in weekend in Italia ca sa pregateasca indeplinirea obiectivului de la Campionatul National de Cros.

Pe 20 octombrie Nicolae Soare va alerga la Botosani pentru victorie si mizeaza si pe o evolutie buna a echipei bacauanilor!

”In echipa o sa fie  Ciprian Suhanea, Claudiu Bisca si un baiat de la tineret posibil. Toti suntem pregatiti de Cristina Alexe. Acum sunt legitimat si la CS Stiinta BACAU si la CSM Bacau. Am semnat cu un club cu resurse. Clubul Primariei imi ofera resurse mai multe. Cristina Alexe continua sa ma pregateasca si sunt foarte multumit de colaborarea noastra „.

Nicolae Soare se gandeste si la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020!

Soare alearga in weekend in Italia. Nicolae pregateste Nationalele de Cros„Dupa sezonul de iarna o sa incep pregatirea. Stagiul la altitudine pe care il fac in acest moment face parte din acelasi plan deoarece pregatirea la altitudine ma ajuta si pe termen lung. Anul viitor am Mondialele Universitare la care as vrea sa iau medalie. As vrea titlul de campion in Italia, in vara. Voi avea si Cupa Europei de 10000 la Londra si Campionatul European pe echipe la anul. Daca reusesc mai mult sa imi indeplinesc si baremul pentru Tokyo va fi un pas in plus. „

Intrecerea de la Verona, de 10 kilometri il gaseste pe Soare in plina pregatire pentru Nationalele de Cros de la Botosani. In program Nicolae are si cursa de 10 km. de la Maratonul Bucuresti. Sambata Soare alearga in Italia!

Autor: Ovidiu Pețenghea