Spectacol la schi alpinism. Rares Manea e noul campion

919
Spectacol la schi alpinism. Rares Manea e noul campion
Rares Manea

Spectacol la schi alpinism cu miza mare la Nationale! Viorel Palici s-a aflat implicat in duelul „fratricid” purtat de Rares cu Silviu Manea. Campionul en-titre Andrei Preda a terminat pe 6 si a predat stafeta in top.

Spectacol la schi alpinism la Sinaia.

S-a dat startul pe partie. Atac in forta 500-600 metri diferenta de nivel numai pe partie.

„Am făcut ritmul. Nu am fortat dupa start. Apoi am intrat prin padure pe traseul tehnic. Am simtit nevoia unui gel. Efortul a fost intens. Viorel Palici a intrat in fata pe zigzaguri.  Am mers în spatele lui pe urma pe coborare am condus.”-Campion national Rares Manea.

Spectacol la schi alpinism, in lupta pentru titlu national cu Rares, Silviu Manea si Viorel Palici.

„Am mers in mare parte cu Rares. Silviu era mai in spate. Pe ultima urcare unde am pus schiurile pe rucsac am plecat si am luat avans fata de frati. Am ajuns in tranzit si am dat focile jos si am plecat la vale abia dupa ce am plecat a ajuns Rares si am cazut pe coborare si mi-a cazut batul si a ramas in spate 7 metri si am urcat sa recuperez batul si intre timp m-a prins.”-Viorel Palici-vicecampion national.

Spectacol la schi alpinism si rivalitate mare. Dinamo vs. Steaua cu Rares Manea castigator si cu Silviu Manea de la Steaua pe podium.

Silviu Manea a fost urmat de tizul Balan. Dan Ionut Galiteanu a fost pe 5 in fata fostului campion Andrei Preda. Pe 7 a incheiat George Coltea.

Spectacol la schi alpinism si la juniori cu Dinamo Skimo Team in Top!

George Coltea  a devenit campion national la juniori, in timp ce Surdu Constantin s-a impus la cadeti.  Rares Manea si Dinamo Skimo Team au strans in total 6 medalii.

„La acest nivel au fost putini participanii fiindca la noi in tara, acest sport e practicat in general in  numar mic de copii, dar intrecerea e acerba iar nivelul tinerilor sportivi creste.”- Rares Manea

Surdu si Jinga au fost acompaniati pe podium de Petrut Cotinghiu. S-a remarcat si Dragos Blaj cu un loc 2. Rares Manea  pleaca marti in Germania la un concurs asemanator cu intrecerea din Austria. Alpin Cup se disputa intre 16 și 18 februarie. Dupa concursul din Germania, Rares Manea si echipa pleaca la Etna in Italia la Campionatul European.

„Jinga, Surdu, Coltea si cu mine vom concura in Italia. Vreau sa-i multumesc lui Cristian Ungureanu pentru sustinere in  antrenament si nutritie„-Campion national Rares Manea.

Credit foto: Gabriel Motica, MARAMONTSPORT