Sprint pentru Grosu la Bretagne Classic! Invingator dupa 10 ani din Australia

110
Sprint pentru Grosu la Bretagne Classic! Invingator dupa 10 ani din Australia

Sprint pentru Grosu la Bretagne Classic! Rezultatul obtinut este locul 12. A castigat dupa 10 ani de la victoria unui alt australian, Michael Matthews s-a impus in Franta.

Sprint pentru Grosu la Bretagne Classic. Fedeli, colegul de la
NIPPO DELKO One Provence
a fost pe 5.

Michael Matthews de la Sunweb este al 9-lea ciclist de la Antipozi care castiga cursa de o zi Bretagne Classic. Matthews s-a impus la sprint in fata slovenului Luka Mezgec (Michelton-Scott). Florian Senechal (Deceuninck-Quick Step) a fost cel mai bine plasat reprezentant din Franta, pe trei.

Michael Matthews a terminat cursa in 6 ore, un minut si 14 secunde.

Saptamana trecuta, Grosu s-a clasat pe locul 47 la general in Tour du Limousin, alta competitie desfasurata in Franta.

Sprint pentru Grosu la  Bretagne Classic! Invingator dupa 10 ani din Australia

Tour du Limousin este o competitie de 4 zile care se desfasoara anual in Nouvelle-Aquitaine. A avut loc pentru prima data in 1968 si din 2005 Turul a fost organizat ca un eveniment 2.1 in cadrul UCI Europe Tour. 

Final cu victorie pentru echipa lui Edi Grosu in Tour de Limousin.

Alessandro Fedeli s-a impus in a patra, ultima etapa din Tour du Limousin A fost victorie pentru NIPPO Delko One Provence si final de Tur pentru Eduard Grosu dupa locul 9 in ultima etapa a competitiei.

In Tour du Limousin, Edi a fost implicat intr-o cazatura cand mai erau aproximativ 50 km de finish. A castigat prima etapa chiar viitorul castigator al cursei italianul Wackermann. Grosu a fost pe 58 la +3′ 33” de invingator.

A doua etapa a fost castigata de Gaviria,care a atacat in doua randuri. Edi a terminat in pluton la 7 secunde in raport cu invingatorul si o plasare pe locul 21.

Coronavirusul continua sa dea planurile echipelor peste cap. Bora Hansgrohe nu s-a mai prezentat la startul cursei Bretagne Classic, din cauza unui ciclist infectat cu Covid-19.

Puteti urmari imaginile de la finish pe Eduardgrosufanclub

Pe AIMX aflati aici toti campionii de la Internationalele de Atletism ale Romaniei.

Autor Ovidiu Pețenghea