Start inscrieri la Parangul Night Challenge. Concursul este organizat de Avram Iancu.

730

  Competitia din masivul Parang are loc pe 17 februarie de la ora 18.30. Concurentii au de ales intre doua probe: alergare montana si schi de tura. 

Start inscrieri la Parangul Night Challenge. Concursul propune un traseu spectaculos, dificil si parcurs la lumina frontalei. Startul este in zona Telescaunului Vechi, iar sosirea pe varful Parangul Mic. In total 4,5 kilometri, cu o mie de metri diferenta de nivel. O placere pentru cei ce iubesc „verticalul”, putin mai complicat pentru restul. Competitia a ajuns la editia a cincea si este organizata de cunoscutul sportiv de anduranta Avram Iancu in colaborare cu echipa As Bike & Run Petrosani.

 

Inaintea seniorilor va avea loc si traditionala cursa dedicata copiilor: un „mini vertical” cu lungimea de 200, respectiv 300 de metri, in functie de categoria de varsta.

 

Start inscrieri la Parangul Night Challenge. Bonus de 1500 de lei pentru RECORD 

Inscrieri la Parangul Night Challenge se fac deja. O puteti face si voi aici. Contributia este de 70 de lei pana pe 13 februarie si de 90 de lei la fata locului. Sportivii care au participat la toate celelalte editii pot lua startul gratis. „La aceasta editie aniversara respectam fidelitatea”, a spus pentru aimx.ro Avram Iancu. 9000 de lei sunt premiile totale in bani. Avram Iancu a anuntat un bonus important pentru doborarea recordului cursei: 1500 de lei. Pentru a obtine suma alergatorii trebuie sa coboare sub timpul istoric stabilit in 2016 de Viorel Palici si Andrei Preda: 40 de minute si 57 de secunde. Vor fi acordate si cateva premii bonus,inedite, pentru sportivii care vin de la cea mai mare distanta.

   Dupa efort, organizatorii anunta un after party incendiar pentru a sarbatori cea de-a cincea editie a concursului. Chiar la miezul noptii si Avram Iancu isi va sarbatori ziua de nastere: un „maraton”, de 42 de ani.:)

Autor: Vlad Lucian Arhire