Start MURES 24H ! Adrian Costea si Robert Hajnal au castigat primele doua editii la alergare

645

  Start Mures 24H, editia a treia. Concursul a atras 156 de participanti. Concurentii participa la alergare (individual si echipa) sau MTB (individual si echipa). Startul este pe platoul Cornesti de langa Targu Mures, iar concurentii trebuie sa parcurga o bucla de 10,8 kilometri. Ultramaratonistul Robert Hajnal a anuntat in ultimul moment ca nu va mai ajunge. Le-a transmis organizatorilor ca resimte o stare de oboseala. Robert a castigat anul trecut Mures 24H si detine recordul concursului.

  Bariera de timp: o bucla trebuie facuta in 2 ore la MTB si in 3 ore la alergare. Toti cei care in timp de 2 ore (MTB) si 3 ore (alergare) nu au realizat o bucla, sunt retrasi din competitie. Daca la momentul retragerii din concurs au fost efectuate mai putin de 10 ture (la alergare) si 15 ture (la MTB), atunci se considera abandon. Doar concurentii care au efectuat minim 10 ture la alergare si 15 ture la MTB intra in clasament si sunt considerati finisheri.

Primii trei alergatori au parcurs prima bucla umar la umar

Daniel Antonaru, Toma Coconea si Laurentiu Daniel Moga sunt cei mai rapizi alergatori dupa prima bucla. Au ajuns din nou in zona startului intr-un interval de doar o secunda. Antonaru si Toma au alergat primii 10,8 kilometri in 53.37, iar Moga in 53.38 Attila Malnasi a fost cel mai rapid rider pe prima bucla. A parcurs-o in 25 de minute si 6 de secunde. A fost urmat de Istavan Terebesi la 51 de secunde.

VIDEO: Atmosfera inainte de startul celei de-a treia editii Mures 24H

https://www.youtube.com/watch?v=KEm3h-sSyuc

Tot pe aimx.ro poti citi si despre un nou rezultat personal de exceptie al ciclistului roman Eduard Grosu, AICI!!!

Rezultate LIVE puteti urmari si aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: Pixel Pro Sport