Start pentru Cristian Bostina la CeltMan, unul din cele mai dure concursuri de IronMan din lume

415

Start pentru Cristian Bostina la CeltMan, competitie care se desfasoara in nord vestul Scotiei. 200 de sportivi s-au trezit cu noaptea in cap pentru a-si testa propriile limite si a se lupta cu vitregiile naturii. Ei vor trebui sa parcurga 3,4 kilometri inot, 202 kilometri pe bicicleta si 42 de kilometri in alergare. Cristi ar putea deveni primul roman care termina cele trei competitii „surori” NorseMan, SwissMan si CeltMan.

La ora 8 dimineata toti concurentii se aflau deja pe traseul de bicicleta

 

Torridon Village este micuta localitate din care se da startul. Pentru ca numarul locurilor de cazare este unul extrem de limitat, Cristi s-a cazat impreuna cu familia intr-un alt orasel. Ziua de concurs a inceput astfel pentru el mult mai devreme: la ora 1.30 dimineata. aimx.ro a stat de vorba cu el cu doar cateva ore inainte de competitie.„Temperatura apei are 10 grade, iar afara nu sunt mai mult de 10-12 grade. Este vant si ploua, o vreme specifica Scotiei. Ma simt bine si sunt pregatit de concurs.”

Cristi Bostina se afla la ora 8 dimineata, ora Romaniei, pe traseul de bicicleta. La iesirea din apa concurentii au fost intampinati de localnici, imbracati in costume traditionale, cantand la cimpoi. Povestea lui Cristian Bostina o puteti citi aici.

VIDEO CELTMAN: