Succes pentru Romania in Hipism la Cupa Balcanica de Dresaj.

0
910
Succes pentru Romania in Hipism la Cupa Balcanica de Dresaj.

Succes pentru Romania in Hipism, in Bulgaria. Au fost succese in Bulgaria. S-au remarcat Irina Alexandrescu si Daria Paliciuc. Ramona Farhat cu Loredana a obtinut locul 1 la Bronze tour la Cupa Balcanica. Tot in Bulgaria, Sofia & CupidoG au reprezentat Team Bucur si Romania si au castigat finala Silver-Tour.

Succes pentru Romania in Hipism multumita Irinei Alexandrescu și Dariei Paliciuc.

Succes pentru Romania in Hipism la Cupa Balcanica de Dresaj.

In perioada 3-6 septembrie, reprezentantele Romaniei au obtinut rezultate de top la Cupa Balcanica de Dresaj. Irina Alexandrescu a obținut locul I la testul preliminar si pe echipe si locul II la testul individual cu Sandra Hit. Daria Paliciuc cu Everton a castigat locul I la testul pe echipe si locul II la Free Style. Daria a obtinut, de asemenea, locul I la testul individual cu ZOZ. Selina Alexandrescu a obtinut locul 5 la testul individual.

Ramona Farhat cu Loredana a obtinut locul 1 la Bronze tour la Cupa Balcanica.

Ramona Farhat, reprezentanta Team Bucur a inceput in forta la Cupele Balcanice de Obstacole si de Dresaj la intrecerile organizate in Zhitnitsa, Bulgaria.

Tot in Bulgaria, Sofia & CupidoG au reprezentat Team Bucur si Romania si au castigat finala Silver-Tour. Rezultatele obținute, un loc 1 si un altul 2.

Anul trecut AIMX v-a prezentat prima participare pentru Romania la hipism intr-o competitie de 5 stele. Primul pas spre Jocurile Olimpice! Anii de munca si devotament s-au aratat in aceasta proba extrem de dificila. Quasar, adus in competitie de Ionel Bucur, a participat intr-o proba CSI 5* de 1.60m. Intrecerea de obstacole a fost in Atena. Povestea lui Ionel Bucur incepe prin 1974 unde la Sibiu se organizeaza Balcaniada de obstacole, grajdurile fiind insuficiente, toti caii clubului CSM au fost mutati la Selimbar. Este locul unde locuieste si astazi Ionel. Maestrul Ionel Bucur este in lotul Romaniei de la 14 ani. 

Pe AIMX cititi aici si declaratia maestrului Ionel Bucur

Autor: Ovidiu Pețenghea