Succes pentru Romania la Campionatul Balcanic de alergare montana

609
Succes pentru Romania la Campionatul Balcanic de alergare montana

Succes pentru  Romania la Campionatul Balcanic de alergare montana in contul delegatiei Romaniei. In Serbia la VRNJACKA BANJA , Rares Miklos s-a impus la individual si cu echipa Romaniei la seniori.

„Multumesc tuturor celor care au crezut in mine si m-au sustinut indiferent de situatie, in special antrenorului meu si colegiilor mei! Voi munci de doua ori mai mult pentru a confirma rezultatul obtinut!
Emotii mai mari nu am trait in viata mea, sa mi se cante imnul Romaniei pe podium este un vis devenit realitate si sa se cante de doua ori in aceeasi zi este deja ireal!”

Succes pentru Romania la Campionatul Balcanic de alergare montana.

Din echipa au facut parte Damian Bogdan, Marius Dumitru si Catalin Atanasoaiei. Rares Mklos este antrenat la Sighisoara de antrenorul Ioan Avram.

 Succes pentru Romania la Campionatul Balcanic de alergare montana la individual si la echipe Romania a intrecut Bulgaria si Turcia.

„A fost o cursa grea. Am plecat fara nicio asteptare. Am fost selectionat ultimul in echipa Romaniei. Am terminat junioratul anul trecut. In Serbia am alergat 12km si dupa primul tur de 2km eram destul de in spate, dar treptat am urcat. Nu stiam pe ce pozitie sunt. N-am stiut niciodata. Antrenorii si colegii din lot au strigat de pe margine in ultimul tur ca sunt primul. Dupa cursa mi-au spus ca  strigau ca sunt in fata, dar eu nu realizam. Am fost foarte concentrat la ceea ce aveam de facut. Cand am ajuns la finish am intrebat organizatorii pe ce pozitie sunt si cand mi-au spus ca am castigat Balcaniada nu mi-a venit sa cred. Eram socat si inca sunt in stare de soc. E o victorie foarte importanta pentru mine!”

Succes pentru Romania la Campionatul Balcanic de alergare montana.

„Colegii si antrenorii mi-au spus ca am facut diferenta in panta. Ceilalti adversari au mers in panta in ultimele 2 ture, eu am alergat in fiecare panta pentru ca daca nu, cadeam la psihic cum se spune”.

Miklos a avut timpul 46:40 pe 11,3km. Dupa dublul succes din Serbia, urmatoarea cursa e pe 12 mai Thermal Trail Race la Baile Felix. Rares are in program si un cantonament de pregatire pentru Campionatul European de alergare montana, care va avea loc pe 1 iulie in Skopje, Macedonia.

Autor:Ovidiu Pețenghea