Surorile Drăgan au evoluat la Campionatele Europene de gimnastică ritmică la Kiev

216
Surorile Drăgan au evoluat la Campionatele Europene de gimnastică ritmică de la Kiev

Surorile Drăgan concurează la junioare: Annaliese Drăgan s-a calificat în 3 finale la primul său Campionat European. Cea mai bună clasare în cadrul acestui concurs a fost în finala la panglică, unde a obținut locul 6. Christinei Drăgan – una dintre cele mai mici sportive participante la acest Campionat European, i-au lipsit doar 0.05 puncte pentru a se califica în finala europeană de la minge.

Surorile Drăgan progresează pe plan continental la gimnastică ritmică.

Annaliese Drăgan s-a calificat în trei finale pe obiecte la Campionatele Europene de gimnastică ritmică de la Kiev. Annaliese a evoluat în concursul junioarelor, la coardă, măciuci şi panglică.

După ce a obţinut calificarea în finala de la coardă, Annaliese Drăgan s-a calificat vineri în finala de la măciuci cu a cincea notă (22,100). La panglică a intrat în finală la Europene cu a şasea notă (19,400).

Christina Drăgan, la doar 13 ani, s-a clasat pe 17 în calificări la măciuci (19,950) şi pe 18 la panglică (16,700).

Într-un clasament final la individual compus pe primul loc s-a clasat Daria Atamanov (Israel), cu 87,025 puncte, surorile Drăgan au terminat în top 10! Annaliese Drăgan a fost pe 9, cu 76,175 puncte, iar Christina Drăgan, pe 10, cu 74,500.

Surorile Drăgan au evoluat la Campionatele Europene de gimnastică ritmică de la Kiev

Ultima zi a Campionatului European de la Kiev s-a încheiat cu întrecerea senioarelor, unde România le-a avut ca reprezentante pe Andreea Verdeș și pe Sonia Ichim. Sonia a terminat concursul pe pozitia a 18-a. Andreea Cristina Verdes( Gym Corrado Iasi) a terminat concursul pe pozitia a 10-a.

”Final de sezon competitional foarte bun pentru Gimnastica Ritmica Romaneasca ! Rezultatele foarte bune vin de la Campionatul European de la Kiev unde atat echipa de junioare cat si echipa de senioare au obtinut rezultate merituoase. Multumesc TEAM Romania, multumesc staff-ului federatiei ! A fost un an greu, plin de incercari dar am reusit!”-Declaratia Irinei Deleanu pe pagina de socializare

Pe AIMX aflati aici si cate medalii si-au asigurat romanii la Europenele de Box!