Telefoanele CAT sunt ideale pentru activitatile out-door (P)

464

Telefoanele CAT sunt perfecte pentru oamenii dinamici si care isi petrec o mare parte din timp out-door. Sunt rezistente la socuri, la scufundarile in apa sau la actiunea prafului. Camera termica reprezinta o dotare unica. Niciun alt telefon din lume nu mai are aceasta optiune integrata. 6 modele sunt disponibile pe piata: de la cele BASIC la SMARTPHONE. CAT ROMANIA este partener oficial SMURD si Habitat for Humanity. 

  Telefoanele CAT au caracteristici speciale, ideale pentru tot ceea ce inseamna OUT-DOOR

 

CAT este un terminal caruia nu-i porti de grija. Este rezistent la socuri dintre cele mai puternice si brutale: nu sufera daune chiar daca impactul cu o suprafata dura, cum ar fi betonul, este de la aproape doi metri inaltime. CAT „face casa buna” si cu apa. Poti realiza filmari si la 5 metri adancime fara a avea nevoie de nicio husa aditionala. S60 are in dotare BUTONUL SOS, un buton extrem de util. In momentul in care il apesi trimite automat locatia in care te afli la 3 numere presetate anterior. 

 „Camera termica de la S60 este un element unic pe tot ceea ce inseamna piata mondiala de telefoane. Nu exista niciun alt telefon in lume care sa fie dotat cu o camera termica integrata. A fost gandita ca o utilitate tehnica pentru a veni in ajutorul electricienilor sau instalatorilor, dar si in alte situatii diverse. Sunt foarte multe momente in care poate fi folosita”, a declarat pentru aimx.ro Sandu Tone, country manager CAT Romania si Republica Moldova. 

CAT -Camera TermicaMulti dintre posesorii de telefoane CAT apeleaza la camera termica si pentru FUN sau pentru a contoriza temperatura diverselor obiecte in activitatile pe care le desfasoara (schi,inot, etc). De la alpinisti utilitari la cei care practica snorkeling-ul, de la paramedici la alergatori, de la pescari sau electricieni la inotatori si rideri, de la constructori la cei care sunt indragostiti de drumetii, toti se pot concentra doar la job sau la hobby fara a avea grija unei eventuale deteriorari a telefonului. 

  6 modele sunt disponibile pe piata: B25 si B30, din gama Basic si smart-phone-urile  S30, S31, S41 si S60. CAT Romanie este o prezenta activa pe piata din tara noastra din aceasta vara.

„Ne dorim in primele luni cresterea notorietatii brandului in piata si promovarea caracteristicilor speciale ale acestor terminale”, a mai punctat Sandu Tone.

95 la suta din posesorii de telefoane CAT sunt barbati. 62 la suta dintre ei au varsta cuprinsa intre 30 si 49 de ani.

De ce sa cumperi un CAT ?

  • 98 la suta din posesori sunt incantati de durata de viata „infinita” a bateriei.
  • principalele carecteristici de care se declara multumiti utilizatorii CAT sunt: rezistenta la praf, nevoia de a avea un ecran care sa nu se zgaraie, rezistanta la impactul cu un sol dur si nedeteriorarea in contactul cu apa.
  • in ceea ce priveste display-ul, posesorii CAT sunt incantati ca acesta poate fi folosit cu degetele ude sau daca poarta manusi.

Mai multe detalii privind specificatiile fiecarui model gasiti aici.