A „imbatranit” telescaunul din Parang :). 8 alergatori l-au intrecut la Red Bull Outrun the LIFT

596

Red Bull Outrun the Lift a ajuns sambata, 10 octombrie, la cea de-a patra editie. 176 de alergatori impartiti in serii de cate 10 s-au luat la intrecere cu instalatia pe cablu. 8 dintre ei au fost mai rapizi ca telescaunul din Parang. Mai multi decat in orice alta editie. Viorel Palici a ajuns primul la finishul traseului de 2,5 kilometri cu o diferente de nivel de 615 metri.

Viorel Palici a castigat Red Bull Outrun the LIFT. A batut cu aproape 4 minute timpul telescaunului

A fost super atmosfera la concursul organziat de Toma Coconea in Parang. Concurentii au luat startul in serii de cate 10, iar fiecare serie a avut „alocat” telescaunul ei. Timpul de batut era de 25 de minute. 8 baieti au reusit sa fie mai rapizi: Viorel Palici, Guorgy Szabolcs, Ionut Zinca, Peter Herman, George Coltea, Constantin Surdu, George Jinga si Ionatan Banzaru.

Palici a oprit cronometrul la 21 de minute si 22 de secunde. La 23 de secunde in spatele lui a venit Gyorgy Szabolcs, iar Ionut Zinca a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului cu 22.41. Concurentii de pe locurile 4-8 au sosit intr-un interval de doar 1 minut (22.55-23.55).

Ingrid Mutter a fost la doar 29 secunde distanta de a deveni prima fata care reuseste sa „invinga” telescaunul

Ingrid a participat la toate cele 4 editii de pana acum. Nici in 2020 nu a fost sa fie.

„Voi mai veni si pe cont propriu sa vad ce timp scot. Nu stiu daca am fost pe vreo portiune in fata telescaunului. Am fost foarte concentrata si nu m-am uitat. Eu am pornit din seria a patra si pe prima portiune abrupta, cu poteca ingusta, am avut foarte multi alergatori de depasit. Am pierdut mult si a fost vorba si de solicitare in plus” a spus Ingrid pentru aimx.ro.

Brasoveanca a ajuns la finish in 25 de minute si 29 de secunde. Loredana Sabau a fost a doua cu 31.42, iar pe 3 Andra Anghel 32.05. Stefania Buzincu a ocupat pozitia a patra cu 33 de minute si 16 secunde, iar a cincea cea mai rapida fata a fost Mara Voicu 33.32.

176 de concurenti au luat startul la cea de-a patra editie a competitiei. 34 au fost fete.

Tot pe aimx.ro poti citi si despre succesul stelistului Alin Firfirica la Zenica, AICI!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: Marius Poitelea, Cornel Pochiu – fisheye