Tentea si Daroczi castiga medalii la Bob pentru Romania. Noua misiune: Konigssee

382
Tentea si Daroczi castiga medalii la Bob pentru Romania. Noua misiune: Konigssee

Tentea si Daroczi castiga medalii la Bob pentru Romania. Campionii europeni la bob, Mihai Tentea si Ciprian Daroczi au cucerit titlul in sezonul trecut la nivel sub 23 de ani! Campionii europeni au crescut impreuna si acum fac istorie pentru Romania!

Tentea si Daroczi castiga medalii de bronz la start de sezon.

„Ne antrenam foarte bine atat fizic cat si pe partie. Incercam sa imbunatatim cat mai mult posibil startul. Debutul nostru in acest sezon este unul foarte bun. Incercam sa ramanem concentrati in continuare si sa ne imbunatatim performantele. Mergem mai departe spre Campionatul Mondial de juniori U23 din Konigssee, Germania.”-Mihai Tentea

Tentea si Daroczi au castigat prima medalie de bronz in acest sezon in Cupa Europei din Altenberg,Germania.   Mihai si Ciprian au terminat pe trei in bobul de doua persoane al Romaniei  si au cucerit pentru  a doua oara medaliile de bronz la Konigssee,Germania.

„Aceste rezultate ne ofera sperante pentru Campionatul Mondial de juniori. Acum suntem in Konigssee pentru concursurile de Cupa Europei bob 4 persoane de sambata si duminica. Dupa aceea vom merge in Innsbruck,Austria pentru Campionatul National de bob.”-Mihai Tentea

Sezonul trecut cele sapte etape din Cupa Europei la bob 2 s-au incheiat cu rezultate excelente pentru Romania. Mihai a fost pe locul 4,la individual, in ierarhia juniorilor. Doar 3 germani au terminat in fata lui Tentea: Hafer, Nolte si Buchmueller.

Autor: Ovidiu Pețenghea