Tir sportiv pentru medalie la Tokyo! Laura Coman este numarul 1 in 2019

279
Tir sportiv pentru la medalie laTokyo! Laura Coman este numarul 1 in 2019

Tir sportiv superlativele anului! Laura Coman a fost premiata pentru evolutia din 2019. Numarul 1 in Europa, Laura este legitimata la Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti si este antrenata de Olimpiu Marin.

Tir sportiv pentru la medalie laTokyo! Laura Coman este numarul 1 in 2019Tir sportiv LAUREATII ANULUI 2019:
Casian Codrean, Vlad Ghetu, Sebastian Gutiu,  Raveca Islai, Luca Joldea, Roxana Mikloș, Alin Moldoveanu, Eliza Molnar,  Roxana Sidi si Andrei Vlad!

Cei mai buni sportivi la Categoria JUNIORI 3:
Adriana Teodorescu – pusca
Luca Joldea – pistol

Laura Coman a reusit in proba de pusca aer comprimat 10 metri sa se califice la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo. Lucia Mihalache, presedintele Federatiei Romane de Tir Sportiv spera in calificarea fostului campion olimpic Alin Moldoveanu (pusca). De asemenea  Roxana Miklos (talere skeet) poate sa obtina calificarea in 2020.

Tir sportiv pentru la medalie laTokyo! Laura Coman este numarul 1 in 2019Lucia Mihalache a  participat la Jocurile Olimpice din 2008 si 2012 in proba de talere. Din august 2019 este la conducerea Federatiei.

Laura Coman e numarul 1 in Europa si confirma forma actuala prin succese la Belgrad la finalul acestui an. Impreuna cu Alin Moldoveanu, Laura reprezinta Romania cu succes pe plan international. Laura a castigat si individualul si mixtul in proba de pusca aer comprimat 10 metri in Serbia! Si Alin Moldoveanu a tras si a castigat la Belgrad. El a tras la individual 625,8, Laura 632.4! Recordul european este bifat de Laura cu 631,6!
Laura Coman e pregatita de noi recorduri! A fost la Grand Prix in Serbia iar in finala a reusit 252,9 record mondial egalat dar neomologat fiind Grand Prix.

”A fost un concurs bun, cred ca cel mai bun al nostru in noul format (cu noile reguli). E ultimul concurs interntional din acest an!”-Alin Moldoveanu

Tir sportiv pentru la medalie laTokyo! Laura Coman este numarul 1 in 2019Luna trecuta, Laura Coman si asiaticele Elavenil Valarivan si Ying-Shin Lin si-au impartit medaliile in China. Laura a obtinut bronz la Finala Cupei Mondiale de la Putian, in China.
Laura Coman si asiaticele au concurat in proba de pusca aer comprimat 10 metri, la finala Cupei Mondiale. Laura a acumulat 229 puncte in finala. Elavenil Valarivan din India a avut 250,8 puncte. Ying-Shin Lin din Taiwan a acumulat 250,7 puncte. In calificari Laura a obtinut al cincilea rezultat (629,3 puncte).

Pe AIMX puteti citi aici si despre recordul romanilor de traversare cu barca a Marii Negre.

Autor: Ovidiu Pețenghea