Ultimele rezultate de la Doha. Alina Rotaru e pe 6 la Mondialele de Atletism

226
Ultimele rezultate de la Doha. Alina Rotaru e pe 6 la Mondialele de Atletism
Alina Rotaru si Mihai Corucle

Ultimele rezultate de la Doha. Reprezentanta Germaniei, Malaika Mihambo a castigat la lungime, iar Alina Rotaru a fost pe 6 la Mondialele de Atletism. Au mai castigat in ultima zi, Cheruiyot la 1500 metri, Anderson Peters la aruncarea sulitei si Cheptegei la 10000 de metri

Ultimele rezultate de la Doha. Alina Rotaru e pe 6 la Mondialele de AtletismUltimele rezultate de la Doha. Nia Ali castiga la 100 metri garduri cu cel mai bun rezultat personal. SUA are si cele mai bune stafete la Mondiale.

Alina Rotaru, antrenata de Mihai Corucle,  a sarit 6.71 intr-un concurs in care singura care a depasit 7 metri a fost campioana mondiala, reprezentanta Germaniei, Mihambo.  La Campionatele Modiale de atletism,  Florentina Iusco Marincu a ratat prezenta in finala. Florentina este calificata la Jocurile Olimpice. La Cluj Napoca, Florentina Iusco a reusit o saritura de 6.87 metri, imbunatatindu-si recordul personal – 6,79 metri inregistrat in 2015.

Performanta de la Cluj, cu 5 centimetri peste baremul olimpic (6,82 metri).

Prezenta pentru prima oara intr-o finala mondiala de seniori in aer liber, Andreea Panturoiu a fost pe 11. Antrenata de Mihaela Nicoara, sportiva de la CSM Bucuresti a evoluat pentru Romania la triplusalt.

Alexandru Novac a fost la 14 centimetri de finala mondiala! Aruncatorul la sulita a fost primul sub linie! Campion mondial a devenit duminica Anderson Peters.

Claudia Bobocea s-a oprit in semifinalele probei de 1.500 metri la Mondialele de la Doha. La masculin duminica s-a impus Timothy Cheruiyot.

Andrei Gag a facut parte din grupa B a calificarilor de la aruncarea greutatii. Sportivul antrenat de Ioan Zanfirache, a aruncat  greutatea la 20,50 metri. Sportivul de la CSM Bucuresti a terminat intrecerea pe locul 17.

Cel mai bun rezultat a fost bifat de Alin Firfirica. Aruncatorul roman la disc este pe locul 4 in lume! Suedezul Daniel Stahl a castigat titlul mondial. Alin Firfirica a fost aproape de medalia de bronz. Alin a aruncat discul la 66.46 metri. Ocupantului locului 3, austriacul Lukas Weisshaidinger a aruncat discul la 66.82 metri. Vicecampion mondial la Doha, Federick Dacres a avut o aruncare de 66.94 metri. Singurul care a aruncat discul la peste 67 de metri a fost suedezul Daniel Stahl. Campionul mondial a aruncat 67.59!

Si Narcis Mihaila a reusit un rezultat excelent la Campionatul Mondial de Atletism de la Doha. S-a clasat in primii 10 marsaluitori din lume.

Pe AIMX puteti citi AICI despre intrecerea din Piatra Craiului. AIMX are declaratiile campionilor.

Autor: Ovidiu Pețenghea