Victorii pentru Igor Timbalari! De la succesul pe nisip la trimful din padure.

665
Victorii pentru Igor Timbalari! De la succesul pe nisip la trimful din padure.

Igor Timbalari a inceput anul cu o raceala, care nu i-a permis sa alerge aproximativ trei saptamani. Dupa o luna de alergare usoara, s-a inscris la maratonul nisipului la Mamaia la sfarsit de martie.

„Prietenii s-au cam mirat de decizia mea, dar a mers. Am fost primul la open, fara prea multe peripetii.”

Igor Timbalari s-a remarcat la a cincea editie a „Maratonului Nisipului”.

Evenimentul a cuprins intreceri la: 42, 21, 10 si 5 kilometri si o cursa de 1km. adresata copiilor si parintilor. Igor Timbalari s-a impus  dupa 3 ore, 4 minute si 17 secunde in fata lui Victor Spataru si a lui Dacian-Ionut Ghizila.

Nascut pe 6 noiembrie 1974 in Moldova, Igor Timbalari a hotarat sa alerge la Bucuresti in Baneasa Race, in ultimul moment.

Victorii pentru Igor Timbalari! De la succesul pe nisip la trimful din padure.„Dupa o noapte cu putin somn( am calatorit toata noaptea), la inceputul cursei ma simteam cam obosit. Dupa a doua jumatate mi-am revenit. Cand credeam ca intrecerea e deja castigata, un dulau mi-a blocat cararea, latrand amenintator. Am fost nevoit sa opresc, ramanand in urma fata de primii doi cu vreo 60 de metri. Insa baietii au incetinit putin si am reusit sa-i ajung. Spre final am simtit putina libertate in miscari cand am iesit la aleea asfaltata. Am alergat in toate anotimpurile pe traseul acesta. Uneori am impresia ca stiu toate cararile cu ochii inchisi. Dar an de an padurea se schimba si traseul este imprevizibil.”

Rezultate Baneasa Race aici!

Igor Timbalari e un pasionat de alergare in padurea Baneasa.

„Planific sa revin la Baneasa. Urmatoarele competitii cred ca vor fi 10km, intrecere organizata de Constantina Dita, imi propun sa revin pe 29 aprilie la Baneasa, apoi maratonul Brasov. Nu am mari obiective. Incerc doar sa ma simt bine!”

Igor Timbalari a terminat pe podium anul trecut la Baneasa Winter Trail Run.

Autor:Ovidiu Pețenghea