Vlad Dascalu a fost la 31 de secunde de medalie in Portugalia

102
Vlad Dascalu a fost la 31 de secunde de medalie in Portugalia

 Vlad Dascalu a fost pe 4 la BTT XCO Vila Franca APRSeguros! Campionul roman a facut pana pe spate si a pierdut contactul cu grupul de top. Vlad a terminat astfel la 31 de secunde fata de al treilea clasat, la 1:35 dupa castigator. Intrecerea a fost de 5, 29 km si timpul lui Vlad 1:28:57.993

Vlad Dascalu a fost depasit de castigatorul Jofre Estape Cullell. Pe doi s-a clasat Mantecon Gutierrez Sergio. Al treilea clasat a fost Esteban Aguero Ismael.

Anul trecut Vlad campionul Xco al Romaniei champion Vlad Dascalu a castigat a 15-a editie a Portugal BTT XCO Vila Franca. Intrecere de categoria UCI C1.

Vlad Dascalu a fost la 31 de secunde de medalie in Portugalia

Vlad Dascalu a ajuns pe primul loc in lume la sub 23 de ani la intreceri de Mountain Bike. Pe langa titlul de campion mondial si cel de campion european, Vlad a terminat in Statele Unite ale Americii pe 4 si a cucerit la general trofeul.

 Vlad Dascalu  a avut sezonul perfect in Cupa Mondiala de XCO.

Vlad Dascalu e pe primul loc in Cupa Mondiala si castiga titlul la sub 23 de ani

”Am terminat ultima etapa din Cupa Mondiala la Snowshoe in SUA. A fost o cursa destul de grea. In prima tura am avut o cazatura. Am ajuns in pozitiile din spate. Dupa am facut si pana. Am tras cat am putut de tare pe un traseu care mi-a placut. Am ajuns pe locul 4 la putina distanta de locul de podium. Sunt foarte multumit cu acest rezultat. Sunt si mai bucuros ca am castigat la general acest sezon al Cupei Mondiale la categoria mea sub 23 de ani. Vreau sa le multumesc tuturor pentru felicitari si ca au fost alaturi de mine tot sezonul.”-Vlad Dascalu pentru Federatia Romana de Ciclism.

Pe AIMX puteti citi aici si despre rezultatele obtinute pentru Romania la Mondialele de Schi Alpin pentru juniori din Norvegia.

Credit foto  @zubiko_photography

Autor Ovidiu Pețenghea