Vlăduţ Simionescu a câştigat medalia de argint la turneul de judo Grand Slam de la Abu Dhabi

315
Vlăduţ Simionescu a câştigat medalia de argint la turneul de judo Grand Slam de la Abu Dhabi

Vlăduţ Simionescu a câştigat medalia de argint  la categoria +100 kilograme, după ce a fost învins în finală de mongolul Tsetsentsengel Odkhuu.

Vlăduţ Simionescu a câştigat medalia de argint după ce a trecut în optimi de sauditul Saud Manaie, în sferturi l-a învins pe canadianul Marc Deschenes, iar în semifinale a câştigat în faţa rusului Valeri Endoviţki.

La acest Grand Slam au participat 223 de judoka din 41 de ţări, 135 la masculin şi 88 la feminin. România a fost reprezentată la competiţie de cinci judoka.

Vlăduţ Simionescu a câştigat medalia de argint la turneul de judo Grand Slam de la Abu Dhabi

– Petr Zhukov 66 kg- Lucian Bors Dumitrescu 66 kg- Marcel Cercea 81 kg- Eduard Serban 100 kg- Vladut Simionescu +100 kg

Eduard Şerban a fost învins în primul tur de belgianul Toma Nikiforov. În această lună Eduard Serban (100 kg) s-a clasat pe locul V la Campionatul European de Judo pentru U23, desfasurat la Budapesta în perioada 5-7 noiembrie.

Lucian Bors Dumitrescu (66 kg) a devenit noul CAMPION EUROPEAN de judo la U23. În finala dE la Budapesta, Lucian l-a Înfruntat pe moldoveanul Radu Izvoreanu. A fost un meci intens câștigat de reprezentantul României.

Laris Borş este campion european după turneul câștigat la sub 23 de ani în Ungaria

”Am inceput judo la indrumarea parintilor mei, in special a tatalui meu!Primul antrenor a fost Stanica Grosu iar apoi Iulian Surla. Sensei Iulian Surla este si in prezent antrenorul meu si pentru mine este cel mai bun antrenor.’‘-Laris Bors pentru AIMX în 2019 când câștiga medalia de aur la Cupa Europei de Judo de la Cluj.

Și în 2019, Laris a avut tot un adversar din Moldova în finală. Lucian Dumitrescu ”Laris” Bors l-a invins in finala de la Cluj pe Adil Osmanov din Moldova.

Pe AIMX citiți aici despre al cincilea titlu obținut de Ana Maria Popescu la final de an! Declarația Anei și mulțumirile adresate familiei, echipei şi tuturor oamenilor care au însoțit-o pe drumul performanței! Ana-Maria Popescu a primit Trofeul Cupei Mondiale, sâmbătă, la Lausanne, în cadrul Congresului FIE.

Autor Ovidiu Pețenghea