Weekendul perfect pentru Nicolae Soare! Doua curse castigate!

186
Weekendul perfect pentru Nicolae Soare! Doua curse castigate!

Weekendul perfect a inceput pentru Nicolae Soare la Bistrita unde a castigat intrecerea de cinci kilometri. A doua zi a alergat la Cluj si a castigat intrecerea de 27 de kilometri. In noiembrie, Nicolae Soare a reusit un rezultat de exceptie la Brasov. Soare a participat si a castigat Crosul 15 noiembrie. El a alergat distanta in 13 minute, 31 de secunde si 9 sutimi.

Weekendul perfect l-a gasit pe Nicolae Soare pe fuga si la propriu si la figurat! Sportivul antrenat de Cristina Alexe are un an foarte bun!

Weekendul perfect pentru Nicolae Soare! Doua curse castigate!”Cursa de la Bistrita a fost mai solicitanta deoarece a fost ritmul mai susținut. Dar cu toate acestea mi-a placut ca s-a tinut intr-un parc. A fost atmosfera frumoasa si foarte multi copii. Vremea a fost putin neprielnica, a batut vantul si a fost o zi ploioasa. In cursa de la Cluj mi-a placut foarte mult ritmul accesibil si peisajele superbe. Am alergat si prin padure si pe camp. Am vazut Clujul de sus! Mi-a placut foarte mult si cred ca o sa mai repet experienta cand voi mai avea ocazia. Cu toate acestea eu raman pe pista. Iar cursele de trail vor fi doar for fun.”-Nicolae Soare

In noiembrie, Nicolae Soare a reusit un rezultat de exceptie la Brasov. Soare a participat si a castigat Crosul 15 noiembrie. El a alergat distanta in 13 minute, 31 de secunde si 9 sutimi.

„Ne-am dorit sa incheiem anul competitional cu un rezultat bun” a declarat pentru Aimx.ro Cristina Alexe, antrenoarea sportivului. Crosul 15 noiembrie este una dintre cele mai longevive competitii atletice urbane desfasurate in Romania.

Nicolae Soare a facut record national in noiembrie si a avut a doua performanta europeana din 2019 pe 5 kilometri.

La Crosul 15 noiembrie, Nicolae Soare a fost cel mai valoros concurent. A castigat concursul si a stabilit noul record national pe aceasta distanta: 13 minute, 31 de secunde si 9 sutimi. Rezultatul il plaseaza pe Soare in TOP 10 performante mondiale ale sezonului.

Pe AIMX puteti citi despre evolutia lui Marius Ionescu la Valencia Marathon. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea