Winter Race de succes pentru Alex Blejdea. Cadouri pentru o zi speciala

212
Winter Race de succes pentru Alex Blejdea. Cadouri pentru o zi speciala

Winter Race de succes la Ocnele Mari pentru Alex Blejdea care a castigat intrecerea si a dedicat succesul Andrei Anghel nascuta pe 8 februarie in 1993 .

Winter Race de succes la alergare montana. Alex Blejdea si Andra Anghel au urcat pe podium!

”O cursa reusita!Un ritm bun dar in acelasi timp un test la pregatirea din ultimele 6 saptamani. Veneam dupa o accidentare si o pauza aproape de o luna de zile. Sunt fericit pentru ca ma pot antrena! A fost o cursa frumoasa,vremea, atmosfera, au fost bune, traseu cu multe frunze dar in acelasi timp un traseu superb! Traseul a avut 14 km. cu 550 metri diferenta de nivel. Timpul meu a fost de o ora si 3 minute. Ocupantul locului 2 a fost la 6 minute in spatele meu. Am condus de la inceput pana la final, ocupantii locurilor 2 si 3 sunt atleti de la Panduri Tg Jiu.”-Alex Blejdea

Winter Race de succes pentru Alex Blejdea. Cadouri pentru o zi speciala

Pentru Alex Blejdea urmeaza weekendul viitor Campionatul National de Schi Orientare, medie si lunga distanta de la Intorsura Buzaului. In februarie o sa aiba mai multe competitii de Schi! Dar prioritara este alergarea.

Andra Anghel a terminat cursa de la Ocnele Mari pe pozitia a doua, prima treapta fiind ocupata de Sportiva de la Tg Jiu, Alina Butnariu.

Andra Anghel e campioana la Orientare la intrecerea continentala din Moldova in 2019. A fost a 9-a editie a evenimentului South East European Orienteering Championships.

Andra Anghel a devenit campioana in fata reprezentantei Moldovei, Galina Ribediuc. Pe trei a incheiat Ayse Bozkurt din Turcia. La sprint, a castigat colega Andrei de la stafeta, Veronica Minoiu. La categoria 45 de ani s-a impus in fata Nataliei Bondarenco din Moldova.

Andra Anghel a reprezentat Romania la Campionatul Mondial unde a fost cel mai greu concurs al carierei.

Pe AIMX puteti citi aici si despre evolutia delegatiei Romaniei la tenis de masa in puternicul turneu ITTF-Europe Top16 Cup!

Autor Ovidiu Pețenghea