Ziua si medaliile pentru Romania la Jocurile Europene din Belarus!

434
Ziua si medaliile pentru Romania la Jocurile Europene din Belarus!

Ziua si medaliile pentru tricolori. Marti, Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs au castigat medaliile de argint in proba de dublu mixt la tenis de masa, la Minsk. Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocşer, Dorin Marian Broţei, Mihai Alin Popa au concurat in proba de grup la gimnastica aerobica si au fost premiati cu medaliile de bronz.

Ziua si medaliile pentru Romania la Jocurile Europene din Belarus! 7 reusite pana miercuri!

Ziua si medaliile pentru Romania la Jocurile Europene din Belarus! Andreea Bogati si Dacian Barna au avut din nou o evolutie premiata cu medalie. Dupa medalia de argint  la perechi mixte, Andreea si Dacian s-au alaturat la grup lui Gabriel Bocşer, Dorin Marian Broţei si lui Mihai Alin Popa. Rusia a castigat, iar Bulgaria a fost pe doi in fata grupului din Romania.

Cel mai bun rezultat al zilei a venit de la Ovidiu Ionescu si de la Bernadette Szocs. Chiar daca au fost invinsi de echipa germana Patrick Franziska/Petrissa Solja. Efortul tricolorilor a fost premiat cu argint. In finala a fost 3-0 (11-4, 11-4, 11-4). Tandemul german s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

In primul tur, Ovidiu Ionescu si Bernadette Szocs au trecut de echipa belgiana Cedric Nuytinck/Lisa Lung, scor 3-1. A urmat victoria din sferturi in fata rusilor Aleksandr Sibaev si Polina Mihailova. A fost 3-0. Mai strans a fost meciul din semifinale in fata francezilor Tristan Flore si Laura Gasnier, scor 3-2.

Pentru Romania cea mai pretioasa medalie a fost castigata la Minsk de Laura Coman (aur la tir, 10 metri pusca aer comprimat). Tricolorii au medalii de argint castigate in tandem de Andreea Bogati si Dacian Barna la gimnastica aerobica si de Ionescu si Szocs la tenis de masa. Medaliile de bronz au fost castigate la Sambo si la gimnastica ritmica.  Anda-Mihaela Valvoi s-a impus la categoria +64 kg. Daniela Poroineanu a fost a treia la -56 kg. Alina-Petronela Paunescu a urcat si ea pe a treia treapta a podiumului, dar la +80 kg.

Pe AIMX puteti citi ce a declarat castigatorul titlului la Campionatul National de Triatlon Sprint! Articolul este aici!