Ania Caill obtine cel mai bun rezultat pentru Romania la Coborare, la schi alpin!

483
Ania Caill obtine cel mai bun rezultat pentru Romania la Coborare, la schi alpin!

Ania Caill obtine la Auron in Franta cel mai bun rezultat intr-o companie selecta. Ania a concurat cu elita franceza la Nationalele din Hexagon. A fost o saptamana cu probe de viteza pentru Ania. Si-a imbunatatit evolutia zilnic. A terminat in Top 10 in ultima zi! E un rezultat foarte bun coroborat cu a doua coborare bifata intr-un concurs FIS. Ania a concurat contra participantelor de la Nationalele Frantei si a terminat pe 3!

Ania Caill obtine locul 9 la Campionatul Frantei si apoi urca pe podium la concursul FIS. Ania a concurat contra sportivelor care au participat la aceleasi Nationale si a fost pe 3!

Ania Caill obtine cel mai bun rezultat pentru Romania la Coborare, la schi alpin!”A fost o surpriza foarte placuta. E extrem de placut sa fiu in elita franceza. La a doua coborare, la concursul FIS cu toate participantele de la Campionatul Frantei am venit pe locul 3! Am dat tot! Am avut incredere. Am impins cat se poate si am ajuns pe locul 3! Am ajuns la 33 de puncte FIS. E exceptional! E cea mai buna cursa pe care am facut-o la Coborare! Nu stiu inca unde voi mai concura probabil la Tignes si Serre Chevalier la Super G. La Coborare mi-am implinit obiectivele pentru acest sezon. A fost un sezon lung si obositor.”-Ania Caill

Ania isi tine promisiunile! In 2013 Ania a promis ca va urca pe podium si rezultatele de top se aduna. Fie ca vorbim de reusita de la FIS Cup Open, din Poiana Brasov unde a castigat sau de acum de podiumul la Nationalele Frantei!

„Desi nu traiesc in România, inima mea este aici! Am purtat cu mandrie culorile tarii si doresc sa reusesc in acest sport la cel mai inalt nivel pentru mine, familia mea si pentru tara. Nimic nu ma face mai fericita decat sa urc pe treapta de sus a podiumului si sa ascult imnul national.”-Ania Caill

Rezultatele Aniei sunt aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea