Daria Paliciuc se impune cu Everton și ia locul II cu ZOZ în Europa

0
481
Daria Paliciuc se impune cu Everton și ia locul II cu ZOZ în Europa

Daria Paliciuc se impune cu Everton și obține un premiu valoros și cu ZOZ. În perioada 30 Aprilie -6 Mai, Daria a participat la două concursuri nivel sf. Gheorghe și Intermediar I cu caii Everton și ZOZ la Mariakalnok în Ungaria. La primul concurs Donau Bohemia Trophy a obținut locul I cu Everton și locul II cu ZOZ. La cel de-al doilea concurs Dressurfestival Máriakálnok FEI -CDI 1 *a obținut locurile V si VI cu Everton.

Daria Paliciuc se impune cu   Everton și ia locul II cu ZOZ în Europa

Daria Paliciuc se impune cu Everton și în Ungaria după evoluția la Cupa Federatiei Ecvestre. Daria a intrat în competiție la revenirea după accidentarea lui Everton. De asemenea a evoluat și cu ZOZ.

”Sunt fericită ca am participat alături de călăreți experimentați din Ungaria,Austria,Germania,Suedia,Australia. Fiecare concurs internațional mă motivează să îmi doresc să mă perfecționez. Aș dori să mai particip la un concurs internațional și Cupa României in Iunie ”

Daria Paliciuc a vorbit despre evoluția la Cupa Federatiei Ecvestre

”La Cupa Federației Ecvestre Române la EquiPark Berceni a fost un concurs deosebit pentru că am reușit să particip cu calul Everton,care a revenit după accidentarea de la Europene,la cea mai dificilă probă din concurs,Intermediar I și să obțin un punctaj foarte bun,68,6. La aceeași probă am obținut 67,6 cu calul ZOZ. Am obținut locul întâi cu Everton și la categoria Sf.Gheorghe cu un punctaj de 68,3. Îmi doresc în continuare să participăm la cât mai multe concursuri naționale și internaționale.”-Daria Paliciuc

Doi arădeni au reprezentat România la Campionatul Balcanic de Dresaj desfăşurat, în perioada 17-19 septembrie, la Olympic Equestrian Center Markopoulo.  Ștefan Ailoaie a evoluat la categoria copii, iar Daria Paliciuc, la categoria tineret.

Ștefan Ailoaie cu calul Zaina împreună cu echipa de copii a României au obţinut argintul balcanic la proba de echipe, iar Daria Paliciuc cu ZOZ au obținut aurul balcanic la categoria tineret.

Pe AIMX AFLAȚI AICI  ȘI VEȘTI DIN NATAȚIE

Autor: Ovidiu Pețenghea