George Jinga e campionul celor de la Skimo la schi alpinism.

187
George Jinga e campionul celor de la Skimo la schi alpinism.

George Jinga e campionul pe care mizeaza in acest sezon Skimo. El a terminat pe trei la Nationale in proba de Vertical la schi alpinism. A castigat Viorel Palici, iar pe doi a fost Andrei Preda. Ingrid Mutter a castigat la feminin. Pe doi a fost Diana Salman, iar pe trei Mara Voicu. La juniori a castigat Constantin Surdu in fata lui Dragos Gheorghe Blaj. Pe trei a fost Claudiu Stanciu. La junioare a castigat Alexandra Olaru. Pe doi a fost Maria Rosca. A treia clasata a fost Stefania Bancila.

George Jinga e campionul care a venit la Nationale dupa evolutia in forta de la Cupa Vladeasa.

George Jinga e campionul celor de la Skimo la schi alpinism.

”In acest Weekend au avut loc doua curse. Campionatul national de Vertical si Campionatul National de sprint!
Am reusit sa obtin locul 1 la categorie, in ambele probe si un loc 3 general la proba de vertical.
A fost un Weekend reusit, echipa Skimo a strans rezultate foarte bune la toate categoriile. Multumesc intregii echipe si tuturor celor care au fost alaturi de mine la indeplinirea acestor obiective. Felicitari echipa!!!
Concursuri sunt din plin si odată cu ele apar si noi rezultate, asa ca stati cu ochii pe #SkimoTeamRomania!”-George Jinga pe pagina de socializare.

George Jinga a participat si la Cupa Vladeasa. A fost o intrecere de aproximativ 20 km. cu 1700 metri diferenta de nivel.


”Am reusit un loc 1 la categorie si un loc 3 general! Vremea nu a fost perfecta. Ne-am adaptat si intr-un final cu mici probleme pe traseu am ajuns cu bine la linia de finis!”-George Jinga

O zi mai tarziu s-a desfasurat prima proba din cadrul Campionatului National de schi alpinism, proba de vertical.

Pe AIMX puteti citi si despre recordul mondial facut de Paul Georgescu in “inima Antarcticii”. Aflati aici despre provocarea la inot de la Cercul Polar!

Autor Ovidiu Pețenghea