Opt titluri balcanice la atletism au fost cucerite de romani la Cluj

136
Opt titluri balcanice la atletism au fost cucerite de romani la Cluj

Opt titluri castigate sambata si duminica la Cluj! Rareş Toader s-a impus la aruncarea greutăţii. Claudia Bobocea a castigat intrecerile la 800 si 1500 metri. A fost aur si pentru Stafeta feminină de 4×100 m. Alin Alexandru Firfirică s-a impus la aruncarea discului. Bianca Florentina Ghelber a castigat la aruncarea ciocanului. Andreea Apachiţe a castigat la aruncarea greutatii. Daniela Stanciu s-a impus la saritura la înălţime.

Opt titluri au fost adjudecate de reprezentantii Romaniei la intrecerile balcanice de la Cluj! Claudia Bobocea a castigat la 800 si 1500 metri.

La ediţia a 73-a a Campionatelor Balcanice în aer liber au participat sportivi din 12 ţări, România a avut 64 de sportivi, potrivit site-ului FRA.

Opt titluri balcanice la atletism au fost cucerite de romani la Cluj

Medaliile de argint au fost castigate de Roxana Rotaru la 3.000 m, Andreea Iuliana Lungu la disc, Mihai Cristian Pîslaru la 400 m. Elena Adelina Panaet este medaliata cu argint la 3.000 m. obstacole. Nicolae Soare a fost pe doi la 5.000 m, iar Florentina Iuşco la triplusalt.

Duminică au castigat medaliile de argint Răzvan George Roman (decatlon). Florin Alexandru Vişan (triplusalt). Stafeta masculină de 4×400 m.

Anamaria Nesteriuc este medaliata cu argint la 100 m. garduri. Ioana Diana Ţigănaşu (greutate), Camelia Florina Gal (200 m), Florentina Budică (heptatlon) şi ştafeta feminină de 4×400 m au urcat tot pe treapta a doua a podiumului.

Opt titluri balcanice la atletism au fost cucerite de romani la Cluj

Medaliile de bronz au fost cucerite de Sanda Belgyan la 400 m garduri, de Ioana Plăvan la aruncarea suliţei, de Andreea Marina Baboi la 100 m şi de ştafeta masculină de 4×100 m.

Duminica au urcat pe treapta a treia a podiumului Sergiu Ursu (disc), Alexandru Gheorghe Tache (triplusalt) şi Florentina Iuşco (lungime).

După 13 medalii obţinute sâmbătă, tricolorii au câştigat alte 16 duminică.

În clasamentul pe medalii, Ucraina a ocupat primul loc, cu 12 medalii de aur, 13 de argint si 7 de bronz. Turcia a obtinut 9 medalii de aur, doua de argint si 10 de bronz.

Pe AIMX cititi aici si despre titlurile europene castigate la bodybuilding.

Sursa foto Ana Maria Oancia