Paul Pepene participa in 7 curse de schi in zece zile. Start in Turul de Schi!

0
1028
Paul Pepene participa in 7 curse de schi in zece zile. Start in Turul de Schi!

Paul Pepene participa la evenimentul castigat anul trecut de Johannes Høsflot Klæbo. Norvegianul a adus pentru tara sa al patrulea titlu de campion al Turului dupa dubla reusita de Martin Johnsrud Sundby si succesul obtinut de Petter Northug.

Paul Pepene participa in Turul de schi Fond. Startul se da la Lenzerheide. Dupa intrecerile din Elvetia, Paul va concura la Toblach. In Italia se va incheia Turul dupa intrecerile programate pana pe 5 ianuarie la Val di Fiemme.

Paul Pepene participa in 7 curse de schi in zece zile. Start in Turul de Schi!Paul Pepene a fost pe locul 7 la 15 kilometri liber in concursul de la Cupa Europei. Au fost 91 de sportivi. Reprezentantul Romaniei a impresionat in Slovenia, la Pokljuka. Paul a vorbit dupa intrecere pentru AIMX si a spus cand mai concureaza. Romania a participat alaturi de alte 27 de natiuni la aceasta etapa de cupa continentala. Sambata: sprint-1.2km. Duminica: proba de liber- 15 km. In septembrie, Paul a terminat pe doi la Cupa Mondiala de fond pe role.
Paul Pepene a incheiat pe locul 7 intr-un concurs cu 90 de sportivi in Cupa Europei la schi fond. Rezultate si la sprint.

Sprint seniori:
Loc 59- Pepene Paul Constantin
Loc 61- Popa Raul Mihai
Loc 69- Hogiu Petrică

Sprint fete:
Loc 58- Rimbeu Adelina
Loc 60- Pușcariu Dorina Georgiana

Sprint juniori:
Loc 24- Dirtu Lunic Valentin
Loc 45 – Dolhascu Florin Robert
Loc 48- Hângănuț Liviu Darius
Loc 66- Cojocaru Gabriel
Loc 69- Păvălean Flaviu Constantin
Loc 95- Iftimie Petrică Florin

Paul Pepene participa in 7 curse de schi in zece zile. Start in Turul de Schi!Paul Pepene ramane un reper in schi fond pentru Romania. Fostul campion mondial la nivelul de varsta sub 23 de ani s-a axat pe schi fond. Din 2005, Paul s-a concentrat doar pe schi fond. Paul a studiat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Bacau. Paul a obtinut si anul trecut un loc 7 la etapa de Cupa Continentala din Slovenia.

Pe AIMX puteti citi si despre ambitia unei romance din alergarea montana: din rezerva rezervei a devenit campioana mondiala! Articolul este aici!

Autor Ovidiu Pețenghea