Body Fitness cu Daniela Martinescu, medaliata cu bronz la Mondiale in 2020

15
Body Fitness cu Daniela Martinescu, medaliata cu bronz la Mondiale in 2020
sursa foto Gabriel Toncean

Body Fitness pentru Daniela Martinescu este o provocare totala. Evolutia remarcabila a sportivei i-a adus succes absolut pe plan intern si recunoastere internationala. Medaliata cu bronz la Mondiale in 2020, Daniela este campioana nationala absoluta Wellness Fitness Senioare. Anul trecut, Daniela a fost vicecampioana balcanica Wellness Fitness la senioare.

Body Fitness categorie la care Daniela Martinescu este vicecampioana europeana masters.

”Consider ca, la nivel de incepatori, pentru a construi o baza solida pe care se poate cladi un fizic armonios, femeile trebuie sa adopte acelasi stil de antrenament si de alimentatie ca si barbatii! Apoi, pregatirea sa devina specifica pentru fiecare categorie si personalizata pentru fiecare caz in parte. Pe acelasi principiu ar trebuie sa mearga si pregatirea precompetitionala pana in ultimul moment inainte de scena.”-Daniela Martinescu pe pagina de socializare.

Daniela s-a remarcat la categoria Body Fitness, luptand cu sine insasi!

”Categorie de structură și de masă musculară la care am concurat fără să am suficientă masă și fără să mă nasc cu structura care se cere la această categorie. Prin muncă și consecvență am reușit să îmi îmbunătățesc proporțiile, să obțin simetrie, estetică, prin dezvoltarea grupelor musculare de interes. Pe principiul că munca bate talentul atunci când talentul nu muncește, în ideea că prin muncă și consecvență poți ajunge departe. Am reușit să urc destul de sus în clasamente de fiecare dată. La Campionatul Mondial de senioare însă am concurat alături de sportive atât foarte talentate cât și muncitoare și am realizat că totul are o limită. Acum nivelul a crescut și la celelalte categorii și e timpul să mă întorc la adevarata mea natură. Până la urmă, Cardul Pro pe care l-am câștigat în 2019 la Tiger Classic nu a fost doar o întâmplare.”-Daniela Martinescu.

Daniela a vrut si a reusit sa fie competitiva la categoria Body Fitness!

”Am reușit să mă pregătesc la nivelul cel mai înalt și am progresat într-un ritm mult mai rapid datorită standardului ridicat. Nu regret nimic și părăsesc cu tristețe această categorie a cărei frumusețe puțini o înțeleg.”-Daniela Martinescu.

Pe AIMX aflati aici si despre reperele calendarului intern la ciclism