Un nou circuit de alergare apare in Romania. Winter Wolf Race este prima cursa

311

Un nou circuit de alergare „se naste” in Romania. In primul an vor fi 3 concursuri. Circuitul este organizat de Club Sportiv Speed Runners Oradea. „Creierul” noii serii de competitii de alergare este Cristian Marian. Circuitul debuteaza pe 25 ianuarie 2020.

Circuitul Titanii Muntilor Romaniei are prima competitie programata pe 25 ianuarie: Winter Wolf Race

Organizatorii circuitului „Titanii Muntilor Romaniei” deschid sezonul de iarna cu concursul de alergare montana Winter Wolf Race. Concursul se desfasoara pe potecile, drumurile forestiere si vaile abrupte din Saldabagiu de Munte, o localitate din Bihor, situata la nord est de Oradea. 
Trei trasee sunt disponibile: Wild 5,2km, grad de dificultate usor cu o diferenta de nivel +150m, Cross 10km grad de dificultate mediu, diferenta de nivel +350m si semimaraton 21km, grad de dificultate greu, cu o diferenta de nivel +700m.

  „Valoarea premiilor in bani la Winter Wolf Race este de 7100 de lei. Vreau ca sportivii care participa la evenimentele noastre, fie amatori sau profesionisti, sa primeasca ceea ce merita. Nu suntem adeptul taxe mari si premii 0, totul este transparent. Ceea ce e afisat pe site se va intampla si in realitate” a spus pentru aimx.ro Cristian Marian. Cristi are 44 de ani si a reinceput sa alerge din 2017, dupa 17 ani de pauza.„La 22 de ani am facut primul semi. Acum m-a luat din nou valul dupa ce m-am dus doar ca spectator la un Iron Man, la Oradea. Asa am reinceput sa alerg.”

In afara de Winter Wolf Race in 2020 se vor mai organiza doua curse in cadrul circuitului: pe 6 iunie si 3 octombrie.  Locatiile nu au fost anuntate inca de organizatori. Iar la finalul anului va avea loc o gala de premiere. Fiecare cursa va avea ambasadori atat in randul sportivilor amatori, cat si profesionisti.

Detalii despre competitie si cum poti sa te inscrii afli, aici !!!

Autor: Vlad Lucian Arhire