Maria Stancu, Andreea Ionescu si baietii Balázsi Lóránt si Ciprian Jitaru se remarca

203
Maria Stancu, Andreea Ionescu si baietii Balázsi Lóránt si Ciprian Jitaru se remarca

Maria Stancu a concurat pentru Romania in Bosnia. Echipa nationala a Romaniei a intrat in concurs la categoriile cadeti, juniori, U23 și Elite. Tricolorii au concurat la Campionatele Balcanice de Șosea in probele de contratimp individual, respectiv fond.

Maria Stancu, Andreea Ionescu si baietii Balázsi Lóránt si Ciprian Jitaru  se remarcaMaria Stancu a castigat la proba de contratimp, la junioare. Cătălina Cătineanu a obtinut bronz la cadete. La proba de fond Andreea Ionescu  a obtinut bronz la Elite. Maria Stancu a astigat medalia de bronz la junioare.

La proba de contratimp Balázsi Lóránt  a obtinut locul 2 la U23. Ciprian Jitaru a fost pe locul 3, tot la U23. Clasamentele au fost cumulate cu cele ale sportivilor Elite.

Maria Stancu a inceput ciclismul in urma cu 3 ani. Varul Mariei a inspirat-o.

”Mi-a placut mult. Pe langa asta am si in familie tatal, ambii unchi si bunicul care au facut ciclism. Ciclismul mi s-a parut un sport frumos, dar greu in care trebuie sa muncesti din greu zilnic. Ciclista mea preferata este Marianne Vos, o olandeza de 32 de ani, cu multiple titluri mondiale. Este un exemplu pentru mine, deoarece este puternica si ambitioasa.”-Maria Stancu

Maria a obtinut dou medalii la intrecerile balcanice din Bosnia!

”Cursa de contratimp a avut loc in Trebinje si am avut de parcurs 10 km. A fost o cursa cu un traseu usor si scurta, facand diferenta in faptul ca am dat tot ce am putut. Am avut materiale foarte bune si cunosteam bine traseul. Eu fac parte din Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti. Antrenorii care m-au ajutat au fost Mihai Anghel si Mircea Brebene. Acestia m-au sustinut si au contribuit la cresterea mea de cand m-am apucat de ciclism. Obiectivul meu este Campionatul National de Velodrom la care voi participa saptamana viitoare si sper sa fac si acolo inca o surpriza frumoasa.”-Maria Stancu

Pe AIMX aflati aici despre noul circuit de alergare din Romania!

Autor: Ovidiu Pețenghea