Eduard Grosu a terminat etapa din China in picioare, cu saua bicicletei rupta

278
Eduard Grosu a terminat etapa din China in picioare, cu saua bicicletei rupta

Eduard Grosu a terminat ultimii doi kilometri din etapa a 5-a cu saua de la bicicleta rupta. Cu un kilometru inainte de sosire s-a atins cu un alt ciclist si a fost nevoit sa puna piciorul jos. Edi a terminat pe locul 5.

Eduard Grosu a terminat etapa din China in picioare, cu saua bicicletei ruptaEduard Grosu a terminat dupa probleme etapa a 5-a din Turul Lacului Qinghai, una dintre competitiile favorite pentru el. După trei victorii in 2018, ciclistul roman a revenit in China cu un nou succes. Grosu s-a impus la sprint in etapa a treia. Povestea succesului e aici!

In 2018 Eduard Grosu a parasit competitia in etapa a 9-a. Actualul coechipier de la Delko Marseille Provence australianul Brenton Jones l-a sicanat pe Edi care a cazut la o viteza de peste 60 de km\h. Grosu a suferit o fractura de clavicula.

Echipa Medellin s-a aflat in prim plan in prima parte a turului din acest an. Team-ul e format din columbieni si din spaniolul Oscar Sevilla leader in etapa a treia. Medellin a castigat prima etapa si a controlat dupa contratimpul pe echipe clasamentul la general. Eduard Grosu si echipa Delko Marseille Provence s-au clasat pe pozitia a 7-a in prima etapa la contratimpul pe echipe. Colegii lui Oscar Sevilla au fost leaderi, in prima etapa,  Oyola, in a doua, Roldan si in a 4-a, Chalapud. Delko Marseille Provence a ajuns la a doua victorie in competitia asiatica. Brenton Jones a castigat a 2-a etapa din Turul Lacului Qinghai. Eduard Grosu a fost pe post de lansator reusind sa-l duca pe australian intr-o pozitie ideala de sprint. Eduard si colegii de la Delko Marseille Provence au in program treisprezece etape in perioada 14/27 iulie. Ziua de pauza a fost programata pe 23.

Pe AIMX puteti citi aici despre reprezentantii Romaniei la tenis de masa! Medalii castigate la Campionatul European de juniori, tricolorii au castigat 3 titluri continentale. Medalii de aur adjudecate la simplu si la dublu la Ostrava!

Sursa foto Eduard Grosu Fan Club

Autor Ovidiu Pețenghea