Erick Rogoz e la Europene cu obiectiv: calificarea la Mondialele de Triatlon!

404
Erick Rogoz e la Europene cu obiectiv: calificarea la Mondialele de Triatlon!

Erick Rogoz e la Europene unde va concura la Triatlon in proba juniorilor.  Concursul este programat sambata de la ora 17:00, ora Romaniei. Dupa intrecerea de la Weert, in Olanda, Erick are sansa sa se califice la Campionatele Mondiale de Triatlon din acest an.

Erick Rogoz e la Europene si vrea sa continue progresul din acest an!

In aceasta luna Erick Rogoz Lorincz a castigat titlul de campion national la juniori si a devenit campion national la Open, Elite Aquatlon!Erick a concurat pentru CS Politehnica si este antrenat de Radu Claudiu. Erick a facut diferenta pe ultimii 500 de metri de alergare unde s-a rupt de restul concurentilor. Podiumul a fost ocupat si la Open tot de juniori. Cristian Tranulea s-a clasat pe doi. Pe locul trei a fost Catalin Romas.

Campionul juniorilor la Duatlon are in program pe 31 mai primul triatlon din acest an! Erick Rogoz Lorincz e intr-un progres care l-a dus pe tanarul triatlonist pe locul 10 in clasamentul juniorilor din Europa. Anul acesta a castigat la juniori la Nationalele de Duatlon. A fost pe 3 la general dupa Bogdan Damian si Ciprian Balanescu.

Pentru Erick, la Europene, pe 31 mai  in functie de rezultatul pe care il va face va bifa puncte care sa-l readuca in Top 10 la finalul sezonului asa cum a fost in 2018.  In aceasta luna Erick Rogoz a terminat pe locul 12 la Under 23 si locul 41 la Elite Aquathlon World Championships.

In urma cu doia ani  la Soria, in Spania, s-au desfasurat Campionatele Europene de Duatlon. Romania a trimis o delegatie formata din 5 sportivi ( Erick Rogoz, juniori, Robert Tamirjan – categoria PT 4, Ciprian Balanescu, Robert Budai si Daniel Attila, ELITE ). Tara noastra a fost una din putinele din  Estul Europei care a avut reprezentanti. Competitia a fost dominata de concurentii din Spania , Franta si Marea Britanie. Va reamintim ce s-a intamplat aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea