Glinta a revenit in SUA! Aflati cum a inotat la Indianapolis, la FINA Champions

396
Glinta a revenit in SUA! Aflati cum a inotat la Indianapolis, la FINA Champions

Glinta a revenit in SUA unde anul trecut a castigat pentru  echipa USC (University of Southern California) stafeta la  4 x 50y mixt! Acum Robert Glinta a inotat la Indianapolis in ultima etapa a FINA Champions Swim Series. In prima etapa Robert Glinta a incheiat evolutia din China,  cu baremul A pentru Jocurile Olimpice la 100 metri spate. Robert a concurat din nou contra rusului Kliment Kolesnikov la 50 de metri spate. Triplu campion european la suta spate l-a intrecut la 50 de metri spate. In a doua etapa Robert Glinta a fost  pe 3 la Budapesta cu un finish mai bun decat rusul Kolesnikov. In China, Kliment Kolesnikov, triplu campion european la suta spate l-a intrecut pe Robert la 50 de metri spate. Robert Glinta a inotat 24.59. Kolesnikov a castigat in 24.58. Pe 3 a incheiat atunci americanul Michael Andrew, iar pe 4 a fost rusul Vladimir Morozov. La Budapesta a castigat Justin Ress la 50 de metri spate in 24.68. Tot un american a fost pe doi Matt Grevers a incheiat in 24.88. Robert a fost pe trei cu timpul 24.95. Rusul Kolesnikov a incheiat in 25.06.

Glinta a revenit in SUA pentru ultima etapa din FINA Champions Swim Series. Adversarii sai la 100 metri spate au fost 3 americani de top.

Ryan Murphy a castigat proba in 52.99. Matt Grevers a fost pe 2 in 53.37. Locul 3 i-a revenit lui Jacob Pebley cu 53.40. Robert Glinta i-a urmat in 54.33. Aflati celelalte rezultate, AICI!

Anul trecut in SUA, succesul romanilor la nationalele americane i-a gasit pe Robert Glinta si pe Catalin Ungur in forma. La finalul celei de a treia zi de concurs din cadrul NCAA 2018, specialistul la „spate” al  echipei Universitatii californiene, Robert Glinta a contribuit la succesul in proba de 4x50y mixt. Alaturi de Robert au concurat colegii lui Carsten Vissering (bras), Dylan Carter (fluture) si Santo Condorelli (crowl). Robert a castigat pentru  echipa USC (University of Southern California) stafeta la  4 x 50y mixt!

Pe AIMX.RO puteti citi si despre obiectivul triatlonistului roman de la Europenele de Juniori, AICI!

Autor Ovidiu Pețenghea