Kilian Jornet renunta la alergare. Se apuca de pescuit

139

Celebrul alergator montan Kilian Jornet a anuntat pe pagina sa de facebook, miercuri dimineata, ca renunta oficial la cariera de alergator. Jornet apare intr-un VIDEO in care explica motivele deciziei sale: „Alerg de foarte multi ani in diferite colturi ale lumii. A fost distractiv, dar am nevoie de odihna si de mai mult calm in viata mea. Am gasit activitatea perfecta”.

Kilian Jornet renunta la alergare pentru pescuit

Kilian Jornet a facut anuntul impreuna cu sponsorul sau Salomon. Avand in vedere ca este 1 aprilie si ca Jornet mai are multe de aratat in alergarea montana vestea pare mai degraba o miscare de marketing. Dar si o buna pacaleala. Asta in ciuda tonului serios al reprezentantilor sponsorului:

Intr-un anunt socant, sportivul nostru, Kilian Jornet, a anuntat ca se retrage din alergarea montana, un sport pe care l-a dominat in ultimii 15 ani. Considerat de multi cel mai valoros alergator montan, Jornet, la 32 de ani, a anuntat ca isi doreste sa petreaca mai mult timp cu tanara sa familie la o mica ferma pe care o detine in Norvegia. De-a lungul timpului, Kilian si-a descoperit o noua pasiune: pescuitul in fiordurile norvegiene. Ii uram mult succes si il asiguram ca-l sustinem in decizia pe care a luat-o.

Postarea lui Kilian a starnit mii de reactii din partea fanilor. Cei mai multi ii ureaza fir intins, dar par sa nu fi cazut in plasa intinsa de celebrul alergator montan si asteapta ziua de maine pentru o dezmintire.

Kilian Jornet s-a stabilit in Norvegia in 2016 impreuna cu prietena sa, alergatoarea suedeza Emelie Forsberg.

MESAJUL VIDEO PRIN CARE KILIAN JORNET ISI ANUNTA RETRAGEREA.

Tot pe aimx.ro poti citi si despre atletul care a doborat 35 de recorduri mondiale, aici!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire