Roxana Sidi țintește în Bundesliga. Este pe primul loc la 10 m. pusca aer comprimat

89
Roxana Sidi țintește în Bundesliga. Este pe primul loc la 10 m. pusca aer comprimat

Roxana Sidi țintește în Bundesliga. Medaliată cu bronz în acest an la Campionatul European cu echipa României, Roxana se concentrează pe competiția din Germania.

Roxana Sidi țintește în Bundesliga. Analiza unui an solicitant la 10 metri pușcă aer comprimat.

Roxana Sidi țintește în Bundesliga. Este pe primul loc la 10 m. pusca aer comprimat

”Anul acesta a fost un an destul de greu pentru mine, nu am reușit calificarea la Jocurile Olimpice, dar în schimb la Campionatul European din Croația, am reușit sa câștigăm cu echipa medalia de bronz. Pentru mine și Cupa Mondiala din India unde am obținut locul 8 a fost o competiție reușită. Acum programul nu este atât de incarcat, dar am competițiile din Bundesliga, Germania unde echipa din care fac parte conduce clasamentul în liga a doua. De la anul vom lua startul în prima liga, unde va fi cu siguranță mai greu. Pana în acest moment nu avem nici un meci pierdut, iar faptul că am reușit să trag a doua oară 400 din 400 mă încurajează și îmi dă încredere că lucrurile merg bine”.- Roxana Sidi

Roxana Sidi a tras anul acesta și în finala probei de pușcă 10 metri în finala Cupei Mondiale în India. În calificări a avut 628.7. Sportiva din Ungaria, Eszter Denes a fost prima cu 629.8. A fost urmată de Anjum Moudgil din India cu 629.6. Americanca Mary Carolynn Tucker a avut 629.1. Daneza Rikke Maeng Ibsen s-a calificat cu 628.8. SIDI Roxana a fost intre sportivele poloneze, Aneta Stankiewicz 628.8 și Aleksandra Szutko 628.5. Ultima sportivă calificată a fost Alison Marie Weisz din SUA cu 628.4.

Anterior, Roxana a tras la Campionatul Național de sală la 50 de metri proba de 3×40 în Ungaria, unde rezultatul a fost unul bun. 1173 în calificări, iar în finală 461,3 un record personal pentru Roxana și record național al Ungariei în martie 2021.

Pe AIMX citiți aici și despre Ana Maria Popescu. A obținut o nouă medalie în Dubai la Cupa Mondială de spadă.

Autor Ovidiu Pețenghea