Steaua a castigat titlurile la echipe la Campionatele Nationale de tenis de masa

60
Steaua a castigat titlurile la echipe la Campionatele Nationale de tenis de masa

Steaua a castigat titlurile la Izvorani dupa partidele cu  Farul Constanța, ACS Dumbrăvița si CSM Bistrița la feminin. La masculin adversarii stelistilor au fost de la CS Mioveni, CS Voința Câmpulung și CSTT Pristavu Câmpulung.

Steaua a castigat titlurile în Sala Polivalentă din incinta Complexului Olimpic Român „Sydney 2000”.

Andreea Dragoman și colegele Szocs Bernadette Cynthia și Andrada Vincze au fost cele mai bune! În finala feminină, CSA Steaua Bucureşti a trecut de Farul Constanţa I cu 3-1. Bernadette Szocs a câștigat în fața Alinei Zaharia (3-0) şi Elenei Zaharia (3-2). Andreea Dragoman a adus punctul victoriei câștigând cu Elena Zaharia (3-2). Podiumul a fost completat de ACS Dumbrăviţa I şi CSM Bistriţa I.

„Mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm acest campionat. Ne-am dorit să câștigăm de când am format această echipă. A fost lungă așteptarea, mai ales cu această pandemie, dar a meritat. Am avut multe meciuri puternice și adversarele s-au ținut de noi. Mă bucur că avem o echipă frumoasă. Echipa Steaua e frumoasă”. -Andreea Dragoman

Medaliata cu bronz la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires in 2018, Andreea s-a remarcat la Varazdin la Europenele U21 din acest an.

În finala Campionatului Național pe echipe CSA Steaua București a învins cu 3-1 pe CS Farul Constanța I.

Steaua a castigat titlurile la echipe la Campionatele Nationale de tenis de masa

Darius Movileanu, Eduard Ionescu și Andrei Tomică s-au impus în fața jucătorilor de la CS Mioveni cu 3-0. Darius Movileanu l-a învins pe Lucian Munteanu (3-0), Eduard Ionescu a dispus de Alexandru Cazacu (3-1), iar Andrei Tomică s-a impus în faţa lui Alexandru Macarie (3-0). Medaliile de bronz au fost câștigate de CS Voinţa Câmpulung Muscel şi de CSTT Pristavu Câmpulung Muscel.

Sursa foto si rezultate Federatia Romana de Tenis de Masa.

Pe AIMX cititi aici si despre sportiva romana care s-a intors din Azerbaidjan ca sa se califice la Jocurile Olimpice

Autor: Ovidiu Pețenghea